HangArounds

Jeg bliver simpelthen nød til at dele disse HangArounds med jer. Det er min veninde Sidsel,  Spagats indehaver, som laver dem. Hun laver de kæreste plexiglas designs og har nu produceret en masse nye udgaver, som jeg er blevet helt forelsket i. Jeg har nogle af hendes æbler hængende i en gren i stuen. De er så tidsløse og fine, som de leger med lyset. Plexiglasset kaster farverne ud i rummet – det er lidt pænt, synes jeg.

Jeg blev helt solgt, da hun for nyligt viste de små pingviner frem. Eller hvad med pakken med egernet, dådyret og ræven? De er enormt søde at have hængende på juletræet eller i vinduet, mens solens stråler reflekterer gennem plexiglasset.

I skal næsten gå en tur forbi Sidsels shop på Etsy – så I kan se hele hendes samling.

10 thoughts on “HangArounds

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.