Gymnastik- /Heldragt

Snart er min julegave til Ida færdig. Hun har i lang tid ønsket sig en gymnastikdragt med glimmer. Inspirationen har hun fået fra Maries konkurrencedragter og tit stået og sukket, når Marie har haft sine dragter på.

Jeg har aldrig før syet gymnastikdragter, så jeg har været meget spændt på, hvordan den kom til at se ud.

Jeg er knap og nap færdig med dragten. Jeg mangler at sy elastik rundt i halsen og at lægge ben og ærmer op. Dragten har jeg syet ud fra et Burda mønster. Dog har jeg tegnet videre på modellen, da der ikke var lange ben på nogle af dem. Jeg har ikke kunnet justere på dragten endnu – det er jo en overraskelse, så om pasformen passer, ved jeg ikke. Umiddelbart ser det ud som om, at det lykkedes, dog skal der nok syes lidt ind i siden.

Jeg var ude i lidt overvejelser i forhold til, hvordan dragten skulle se ud. Skulle jeg sy flammer hen over brystet, skulle den ene skulder + ærme være sart lyserød og resten lilla? Men da jeg postede lidt tegninger på instagram, fik jeg begrænset mig til blot at lime lidt palietter på.
Om det holder, finder jeg ud af, men nu fik jeg prøvet at sy dragten – så nu tør kaste mig ud i applikationer på sportssatin etc. Det synes jeg ikke er helt nemt.
Sportssatin er fra Stof2000

Jeg er helt vildt spændt på, hvad lille Ida siger og om hun bliver glad for den.

20 thoughts on “Gymnastik- /Heldragt

 1. Åh du giver mig blod på tanden Christina 🙂
  Har tit stået med det lækre stof i butikkerne og tænkt, skal jeg kaste mig ud i det har jo tusindvis af mønstre 🙂
  Er sikker på at Ida bliver vildt glad.

 2. Super dejlig gave. Jeg har stor respekt for dig, at du tør vove dig ud i at sy i sådan noget gymnastikstof, jeg synes, der er så meget strech deri, at det er svært at styre.
  God aften.
  Karen
  Ps, Melder mig under fanen som fast læser, da jeg jo alligevel er på besøg ofte;-)

 3. It works by using a incredibly identical program package to the unique Ford package
  deal. This solution has hottest 1.5 versions Bluetooth connection.

  my page … obd2 code reader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.