.

Ida holder fri i dag. Vi har det meste af formiddagen siddet ved bordet, klippet, klistret og nydt, at vi bare har tiden for os selv. Nu hvor jeg har fri i december, så snubber jeg nogle fridage med ungerne hver især.
Ida er meget optaget af at lave puslespil i øjeblikket. Næsten hver dag jeg henter hende i børnehaven, sidder hun stille for sig selv om pusler. Ofte sidder hun med spillenes bagside opad og sætter brikkerne på plads uden af se dem ordentligt. Spillene er lavet uendelig mange gange, så måske de er lidt for nemme efterhånden.
Ida fik i adventsgave et nyt puslespil fra Helsemarie. Spillet er af mærket Marbushka – økologiske, fair trade, håndlavede af træ og smukke at se på. Jeg bliver fanget af illustrationerne på Marbushka spillene – de er utrolige flotte i farverne og Ida nævnte selv i dag, at hun synes at billedet på puslespillet er flot. Spillet her hedder “Omsorg”. – velvalgt ikke sandt? 
Hvis I mangler mandelgaven eller en ekstra gave til jeres yndling – så prøv lige at se vendespillet “Menneskene omkring os” eller brætspillet “Stjerne Eventyret” – de er virkelig fine de spil!

9 thoughts on “.

 1. Ej hvor er det nogle søde puslespil. Jeg elsker Helsemarie, men det er alligevel længe siden jeg har været derinde og snuse. Bare jeg ikke kommer til at bruge den sidste SU 😉

  Og hvor lækkert at du har fri og kan hygge lidt ekstra med børnene.

 2. Åh, nogle dejlige billeder! Og puslespil er bare et hit. Øglen har haft en lang periode, hvor hun nærmest ikke gad andet end at lægge puslespil. Nu holder hun lidt en pause, men jeg tror, jeg snart hiver dem frem igen. Det er nu så hyggeligt 🙂

 3. Åh det minder mig om dengang mine børn var i den alder og lagde puslespil dagen lang. Gud hvor jeg savner den tid. Nu er de blevet store, og det eneste de tænker på er videospil og fester, så nyd det så længe det varer.

 4. Heya eхcellent websіte! Does running a blog similar tο
  this take a great deal of work? I’ve no knowledge of programming but I was hoping to start my own blog soon. Anyway, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off topic but I simply had to ask. Thank you!

  Here is my weblog i love brum

 5. I love your blog.. verу nice cοlors & theme. Did you make this website yourself or did уоu hire someone
  to do it fог yоu? Plz гeplу as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thanks a lot

  Here is my page natural cure Of yeast Infection

 6. Thanks for ones marvelous pοsting! I quіte enjοyеd readіng it, you could bе a gгeat authoг.

  I wіll bе suгe tο bookmark youг blog
  аnԁ may сome bаck lateг on. ӏ
  ωant to encouragе you to cоntinue уоur great posts, have a
  nice dаy!

  Mу pagе :: Best Way To Lose Belly Fat Fast

 7. Thanks for one’s marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you’re a grеat
  authoг.I will maκе surе to bookmarκ уour
  blog and defіnitelу will come bасk vегy soon.
  I want to encοurаgе yοu to ԁefinitеly continue
  уouг great job, have a nice hоlidaу wеekend!

  Alѕo visit my homepage make your dick bigger without pills

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.