Det nye job

Da jeg blev ramt af canceren sidste år i denne her tid, væltede min verden. Nej, det er egentlig misvisende at skrive. Faktisk har jeg stået oprejst hele tiden, men jeg har stået med følelsen af, at være pakket ind i et fluenet; Jeg var med i det hele, men har kun kunnet se, mærke og føle en brøkdel af, hvad jeg plejede. Jeg har med sikkerhed beskyttet mig selv, ved at gemme alt væk, der kunne være svært at håndtere følelsesmæssigt? Når jeg tænker tilbage på det nu, kan jeg se, at jeg hverken har været overdrevet glad – eller modsat, har jeg heller ikke tilladt mig at være ked af det og lade mig opsluge af den angst, der fulgte med sygdommen.

Nu hvor jeg er på den anden side og har fået mulighed for at trække vejret lidt dybere, er min verden blevet mere tydelig. Jeg forsøger at slippe og komme videre – men med erfaringen rigere; lad være med at bruge tid på bagateller men koncentrer dig om det, der gør dig glad!
Som jeg har nævnt tidligere, men ikke sagt højt endnu, så har jeg fået nyt job – en helt anden boldgade (og alligevel ikke) men den beslutning giver mig ret meget energi og glæde.

—————————–
Alt det nye

Igår var jeg på mit arbejde for at holde afslutning og sige farvel. Det var meget vemodigt, selvom at det har været min egen beslutning, at sige mit job op. Det var dog svært at skulle sige farvel, samtidigt med at vise taknemmelighed for den omsorg, som de har give mig det sidste år. Jeg ved, at jeg vil holde lidt kontakt med mine kollegaer, så det var ikke så svært at gå ud af døren – for sidste gang som medarbejder. Især fordi de har givet mig den bedste opbakning i forhold til, hvad jeg skal til at lave nu.

Til Januar skal jeg starte på mit nye job hos Jacobsens Publications.

Jeg til at vende mig til at være et sted, hvor mine kollegaer tænker i samme snævre baner som jeg; farver, billeder, snit, mål, garn, stof, pasform, stil/mode etc..
Jeg skal vende mig til, arbejdet bliver dynamisk, med rejsedage i København, hvor der skal tages billeder til magasinerne, dage hvor jeg skal sidde hjemme og skrive tekst og dage i Kolding, hvor jeg skal sidde sammen med en masse søde kollegaer, hvor skrivebordene er fyldt med fed inspiration, og hvor design og kreativitet er i højsædet.
Jeg skal til at vende mig til en hverdag, hvor jeg selv er i fokus.

Jeg kan allerede mærke, at det bliver helt vildt godt! Og hold kæft jeg glæder mig! 
SGU!

38 thoughts on “Det nye job

 1. Hvor er det fedt at høre og det fortjener du…kan sagtens forstå din beskrivelse af hverken/eller glæde og angst…man tør ikke rigtigt. Man forholder sig bare helt musestille og venter krampagtigt på at det holder op igen. Det er vemodigt at sige en job op, men når det er i jagten på lykke, så bringer det helt sikkert noget godt med sig 🙂 Nyd det og nyd juletiden…

 2. Stort tillykke med det nye job! Hvor bliver det spændende for dig, og hvor er det dejligt, at du nu er ved at være ovenpå igen efter den hårde tid, du har været igennem. Held og lykke med det hele!

  Randi

 3. Hvor dejligt at høre med det nye job, er sikker på, du nok skal bllive glad for det.

  Glæder mig til at se, hvad der kommer ud af de nye kreative indslag 🙂

 4. Hjertelig tillykke med det. Godt gået og super modigt af dig at skifte vognbane. Jeg glæde mig til at følge din videre færd. Du ønskes al mulig held og lykke fremover. Kh. Sandra

 5. Hvor er du bare skide modig og hvor ville jeg dog ønske at sådan en mulighed kunne ramme nogen flere (læs; også mig) det er vildt fedt du tør pg at det er muligt for dig og jeg sikker på, at man ser lidt klarere på at man skal leve i nuet efter sådan en omgang, sådan har jeg det ihvertfald efterhånden ; ) Kram til dig

 6. Wauw! Hvor bliver det bare spændende – du kan kun komme til at passe helt perfekt i ‘den nye verden’, som i virkeligheden jo slet ikke er ny for dig.
  Kæmpe stort tillykke!

 7. Åh hvor er det dejligt at høre Christina, stort TILLYKKE til dig 🙂
  Det lyder som et fantastisk job – det er vel næsten som skræddersyet til dig – glæder mig meget på dine vegne!
  Kram Anita

 8. Stort tillykke herfra, det lyder som et job der passer lige til dig, det skal du nok hurtigt vænne dig til! Det lyder faktisk vildt spændende! Først nu slår det mig at jeg ikke engang aner hvad du lavede i det job du nu har forladt, er det bare mig eller har det ikke fået lov at fylde så meget her på bloggen?

  : )

  PS! Sender din pakke i begyndelsen af den kommende uge ; )

 9. Tillykke med jobbet 🙂 Jeg har fulgt din blog længe og synes, du har stort talent! Så jeg er sikker på, at du falder godt på plads i de nye rammer! KH K 🙂

 10. Tillykke med det nye job. Du er da den helt perfekte person, til at skabe lidt tiltrængt fornyelse i bladet. Nu glæder jeg mig endnu mere til at modtage Alt om Håndarbejde magasinet, som jeg har abonneret på siden allerførste nummer for rigtig mange år siden ;-). Held og lykke med det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.