Sceneskift

Det sidste lange stykke tid har jeg grublet. Som nogen af jer har opdaget, så har der været meget stille på bloggen de sidste 14 dage. Jeg har været utrolig tom for ord – alligevel har der været tankestorm i min hjerne og mine mavefornemmelser har været sat gevaldigt på prøve.

De sidste måneder har jeg været sendt ud i stort optegnede issues som;

 • Christina, du har været syg – du skal til at slippe frygten igen
 • Finde modet på livet
 • Blive glad igen og ubekymret
 • Mærke dig selv og det der gør dig glad
 • Være der for dig selv og dine børn
 • Og din mand
Det er store tanker, som normalt ikke er noget, jeg bruger energi på at tage op med mig selv. Det er en del af det at være normal og at leve i hverdagen. Altså tanker, som man ikke har op og vende, fordi det egentlig giver sig selv. Men det er ligesom, at jeg har været tilskuer til mit eget liv, de sidste mange måneder og pludselig, hvor jeg vender tilbage, går det op for mig, hvor meget jeg savner det hele. Især mig selv og min glæde.
Min sygdom og især de efterfølgende måneder efter min raskmelding har rystet godt og grundigt op i mit liv. Jeg har været mange tanker igennem og har erkendt, at jeg må noget andet med mit liv lige nu.
Jeg har prøvet at sætte ord på, hvordan jeg tænker omkring det hele – det eneste der falder naturligt er, at jeg har brug for et sceneskift. Det sidste år, hvor jeg ikke har været ret meget for mig selv og min familie – har fyldt så meget i mig, at jeg konstant har haft dårlig samvittighed. Jeg har brug for at agere i en ny kulisse. 
Jeg har taget en beslutning nu. Jeg glæder mig meget til at fortælle jer alle om det senere, men for nu kan jeg blot konstatere, at jeg er begyndt at sprudle igen. Jeg har så småt fået gang i mine symaskiner igen, jeg har idéer, som jeg må prøve af – jeg er endda begyndt at nynne med på musikken igen. 
Jeg er glad – jeg glæder mig til alt det nye – og jeg ved indeni, at jeg har taget et rigtig valg. 
Jeg kan ikke beskrive de fornemmelser godt nok! Men ved I hvad? Jeg kan sgu mærke mig selv igen!

36 thoughts on “Sceneskift

 1. FANTASTISK! Glæder mig til at høre om det ;o)
  Og tillykke med beslutningen, hvad end den indebærer, så er det fedt at du mærker efter ;o)
  KNUS

 2. Der krøb gåsehud ud over mig da jeg læste dit indlæg….
  Men det var af den gode slags, jeg vil se frem til de kommende indlæg, det lyder spændende og jeg glæder mig, det du laver i Centilong er jo bare piv lækkert!
  Så nyn eler syng videre, det er kun til at blive glad i låget af.
  Mange Hilsner
  Nanette

 3. Hvor er det dejligt at høre Christina – du er simpelthen så sej, jeg beundrer dig virkelig for dit mod og din (hudløse) ærlighed.
  Ved ikke om du kan huske mig… købte i sin tid en nederdel af dig, hvilket jeg har linket til på min nyopstartede blog – som jeg håber du har lyst til at følge med på.

 4. Så er du på rette vej igen.Du har betrådt farlige stier og er nu igen oppe på hovedvejen,fuld af initiativ og mod på forandring.Det er så dejligt at læse og tyder på en livskraft,som allerede er så stor, at man som læser glædes helt ind i hjertet.Du er begavet med et drive,som er så vigtigt for at komme videre.Hvor er det dejlig læsning.Kærlige tanker fra den gamle kone.

 5. Hvor er det dejligt og livsbekræftende at høre…dyrk det gode og lev livet – den lærdom har jeg i hvert fald fået med efter min brors død. Hvor er det lækkert at du nu er klar og sprudler…

 6. Selvom jeg ikke helt nåede at gå helt ned med flaget og virkelig være skræmt over min kræftknudes gøren og laden, så må jeg sige, at jeg i den grad oplevede at miste glæden og den der sprudlen og laden sig rive med, men den kommer igen og det tager lidt tid, før altid ikke er dead important and serious. det skal have sn tid og det er sku da dejligt at du grubler og finder på nye ting og sager…det er et sundhedstegn. Kram

 7. Dejlig og positiv læsning 🙂 Al mulig held og lykke med det hele, jeg glæder mig til at høre mere 🙂

  “Kys det nu, det satans liv” 🙂

 8. Igen, rammer du mig – med din ærlighed, dine ord, dine tanker, overvejelser og handlinger. Jeg føler mig ganske overbevist om, at du er noget ganske særligt. Hold godt fast, nyn videre – og alt det bedste.

  Mange kærlige hilsener
  Kristina

 9. Alle kvinder burde have et gram hver af dit gå-på-mod, din vilje og din tilsyneladende evige kilde til livsbekræftende og modige valg! Du er en inspiration for MANGE – vid det! Jeg vil glæde mig oprigtigt til at læse mere om din nyfundne glæde…:-)
  Mange kærlige hilsner fra
  Malene

 10. Kære Christina. Jeg har længe beundret din evne til at være åben, ærlig og stærk. Og jeg er oprigtig glad for at læse, at du er ved at forfølge noget, som kan give dig springet tilbage til en hverdag med glæde. En helt almindelig hverdag, hvor bekymringer og frygt ikke er styrende men hvor glæden ved livet, hverdagen og drømmene driver dig frem. Jeg glæder mig til at læse om dit sceneskift. Kærlig hilsen Rikke

 11. Er sikker på, du har valgt det helt rigtige – jeg tænker muligheder, så er også spændt på og glæder mig til at høre mere.
  Skønt billede af jer fem.
  Kærlig hilsen Louise

 12. Åh hvor et dejligt indlæg. Jeg glæder mig på dine vegne over at du er rask og på vej tilbage til livet og “det normale” igen. Er så spændt på hvad du nu kaster dig ud i. Held og lykke med det seje Christina. Kram Anette

 13. tillykke- håber de sidste brikker falder på plads:) du er så sej- gid jeg havde en lille brøkdel af din gå-på- mod og vilje til at forandre…er spændt på at høre, når du er kommet lidt videre- fanme sejt
  kh kirsten

 14. Kom lige forbi din blog for første gang – og det er jeg rigtig glad for. Sikken et sprudlende indlæg. Lyder til, at du har været meget i gennem – held og lykke med “det nye”. I øvrigt dejligt med en blogger, som også er fra Odense. Det er jeg ellers ikke stødt på endnu 🙂

 15. Hvor er det skønt, at du er ved at fine melodien igen!
  Det kan vist være en tidskrævende affære, men når du skriver, at du er på rette vej, så skal det hele nok gå.
  Det lyder spændende med dine nye “idéer”. Jeg er overbevist om, at du nu ser livet på en ny (og måske mere værdifuld) måde, og det influerer uden tvivl på dine valg.
  Held og lykke med de nye planer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.