Chris(tina) bukser

Fuck jeg synes det er et ærgerligt vejr at tage billeder i. De bliver så dystre og kønsløse!

Nuvel – jeg har alligevel fået taget nogle billeder af de bukser, som jeg har syet til mig selv i Jersey fra stof og stil. Jeg kan ikke finde et link på stoffet desværre – men det hedder Jersey blå batik og har et varenummer: 270785
Jeg har tegnet Chris – mønstret fra Stof2000 op i en størrelse small og justerede hist og her for at det passede mig. Jeg er vild med det mønster – især når man syr op i de små størrelser. Hvis man laver dem i voksenstørrelse, så skal man i hvertfald være glad for lidt baggystil og stramme ben. På billederne har jeg med vilje bredt bukserne ud, så I kan se, hvor meget stof der egentlig er oppe i livet. 
Da jeg så det her stof tænkte jeg straks, at jeg bare MÅTTE sy de bukser i en voksenstørrelse i netop dét. Jeg er normal meget neutral i min påklædning, så det var enormt modigt af mig at hoppe i dem her, men nu havde jeg haft dem på hele dagen igår og de er perfekte. Jeg er sikker på, at jeg skal sy dem op i noget mere neutralt stof også. 
For behagelige er de.

29 thoughts on “Chris(tina) bukser

 1. Hold nu kaje hvor er de fede, Christina!!
  Sådan nogle må jeg vist også lave mig 🙂
  Ha en skøn mandag.
  Du ser dejlig ud på billederne <3
  Kh. T

 2. Arhmen, de bukser er bare lige mig!! Så fede!! Og du ser fantastisk ud i dem!
  Piv, stoffet er udsolgt på web og i Århus 🙁
  Det er vel ikke nogle du syr på bestilling?
  Knus U.

  • Ulla – jeg ved, at de havde en god rulle i stof og stil i Odense. Jeg ved ikke, hvornår jeg kommer derud igen, men hvis det er, så vi jeg gerne købe noget med hjem til dig? Ellers har jeg stof liggende til et par bukser mere, hvis det er, så vil jeg gerne sy dig et par.. skriv bare en mail.

 3. De er simpelthen så fede! Jeg må også lige skrive det her 🙂
  Bukserne klæder dig super godt. Er fede til Converse. Stoffet er lækker. Sej detalje med båndet. De er lige i øjet efter min smag.

  Jeg må simpelthen nå at sy et par, når jeg har afleveret eksamensopgave d. 10/12 <3

  TAK fordi du deler!! 🙂

 4. Tak er min første indskydelse. Jeg har haft bukserne på i dag også og faktisk var den en pige i netto idag (min alder) som kiggede på mine bukser og grinede. Vooops – de faldt ikke i god jord dér er vist sikkert.
  Jeg er ligeglad – jeg synes det er vildt fine og anderledes.. så det er lidt fedt at få jeres besyv med på vejen, så jeg ikke træder helt skævt..
  Kram C

 5. Her i huset hedder de aberøvs-bukser 🙂 (min søn der er gymnast havde dem sidste år til opvisningsbrug i grå og orange – når der så stod 40 gymnaster med rumpen i vejret lignede det lig 40 røde/orange abenumser 🙂 ) Har siden syet 3 par til ham i forskellige farvekombinationer og 1 par til hver af hans 3 bedste venner

  Men sjove og smarte er de.

  Venlig hilsen
  Pi@

 6. Hejsa- jeg synes dine buksercercså fine og har scoret de sidste 4 m blå batik i Herning. Har du lyst tilvant dele nogle fif om hvad du gjorde ved mønstret.
  Kh Celine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.