Bukser til Alfred

Alfred skulle i sine Chris-bukser i dag. En tur i tørretumbleren tog dog lige en del af størrelsen, så han ikke kunne få dem på. Det var første bukser jeg fik reguleret i bredden, så bukserne var lidt til den smalle side. Jeg kunne i morges ikke få hans vrist igennem ribben. Han har lidt en fodboldfod (bred og robust) – men mit indgreb i mønstret – var ikke helt til hans fordel på det første par.

Stof 2000 har noget fantastisk isoli, som jeg har brugt til disse her. Jeg ved at de har mere stof, så jeg må købe lidt mere til et par mere. Jeg har nu syet bukserne op i forskellige materialer – og isolien her er ret fin. Det neongrønne bomuldsbånd kan du finde her. 

Alfred og jeg er alene hjemme – egentlig er Marie også hjemme, men hun har så mange ting for i denne her weekend. Det er så sjældent, at man splitter sig op. Jeg synes faktisk, at det er skønt. Jeg har nydt timerne med Alfred og haft tid til KUN at være der for ham. Ida er med Henrik i sommerhus – og jeg vil vædde med, at de nyder det mindst ligeså meget som vi gør hjemme. Egentlig skulle vi tage afsted her til eftermiddag, så vi alle kunne få en snert af hav, sommerhus-stemning og hygge – men jeg sidder med snot i alle hulrum i ansigtet og har ondt (af mig selv).

Marie kommer hjem om lidt – måske vi skal finde lidt juleri frem. Jeg tror det 🙂 Jeg glæder mig så meget til julen i år!

5 thoughts on “Bukser til Alfred

  1. De er fede – lækker detalje med neon. Ærgeligt de krympede. Jeg elsker det mønster og tror også Hans skal have nogle til foråret – eller nu som idrætsbukser…
    God bedring med snottet ;0)
    /Eline

  2. Ej hvor ærgerligt med de andre. De var bare så lækre i den farve også. Men så er det godt at Alfred har en sej mor der lige kan lave et nyt fedt par.

    God bedring, kære C!!!

    Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.