Bordeaux Chrisbukser

Jeg har snart lavet en del af Chris bukserne fra Stof2000´s Homemade mønster. Jeg har justeres lidt i bredden på bukserne, da mine lidt spinkle børn ellers ville forsvinde helt i stof.

Denne gang har jeg lavet bukserne i kraftigt jersy fra Stof og Stil. De er ret fine her i den kolde tid og den varme bordeaux er vildt godt til drengene.

Ja bukserne er altså til Alfred 🙂 Jeg skal nok vise jer et billede af ham, når jeg får ham i dem. Jeg havde taget nogle billeder af Ida i hendes leopard bukser, men hun stod så uroligt, så halvdelen af billederne viser blot en  sløret pige i fart.

17 thoughts on “Bordeaux Chrisbukser

 1. Det er et super, super lækkert mønster. Ville sådan ænske det gik mindre end til str. 1 år. Men nu har man jo alligevel hængerøv i alt når man er 1 uge gammel 😉

  KH

  Ps. SÅ lækker farve for pokker da. God søndag søde C

  • Kære Anne – din lille A vil se nuller ud i et par Chrisbukser – bare først når han ikke kan bruge dem som sovepose. Måske du skal arve Alfreds når han er vokset ud af sine?
   Kh C

  • Hehe, ja den grillkylling stilling han indtager gør godt nok at det meste tøj sidder.. hmm.. ja mindre som det vist er meningen 😉 Men lige meget når han er så lækker.
   Hvor er du bare sød altså, kæreste C, vi er bestemt ikke for fine til at arve.

   Kh

 2. Nøj, hvor er de fede, Christina. Tror da også mine unger skal ha bordeaux røde Chris’er. Er det ribjerseyen, du har brugt? (Har lige været ved at lede på hjemmesiden….)

  Kram,
  Trine

 3. Super lækre bukser i en lækker lækker farve….

  Har også selv nogle chrisbuser i bordeaux og karry i køen af ventende projekter!

  Det må den de kalder vinterjersey du har brugt! Eller?

 4. De er SÅ nice, øv at min dreng kun vil gå i jeans, eller mine hjemmegjorte uden hængerøv, for denne her model er rigtig sej….men ret bred i modellen hvis man ikke tager af bredden som du skriver ;O)

 5. De er altså super fede! Både mønster og farve. Jeg har skrevet mønsternavnet ned, skal bare lige ha tid til at smutte forbi stof2000! 😀

  kh mimi

 6. Ej det er altså sjovt, jeg har lige idag klippet et par Chris bukser til Kalle i PRÆCIST det samme stof fra Stof og Stil! Nuhvor jeg ser hvor fede dine er, får jeg helt lyst til at stige ud sf sengen igen og sy dem;-) De er virkelig fine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.