.

Alfred og jeg var alene i weekenden. Trods begyndende sygdom hos mig, så havde vi en fantastisk weekend. For et stykke tid siden fortalte jeg om den afstand der er kommet Alfahannen og jeg efter min sygdom. Det har været mega svært at erkende, at der ER den afstand og at det tager tid, at nå tilbage til “det vi havde dengang” – dertil kommer vi ikke igen. Heldigvis kan jeg konkludere, at sådan en weekend, som vi har lige har haft, hjælper os lidt den rigtige vej. 
Alfred er sjov. Han har den alder, som virkelig trækker tænder ud. Udover at han sover elendigt stadigvæk, så er han også på det udviklingstrin, hvor han prøver sig selv (og os andre) af – han er selvstændig – stikker af, skælder ud, vil bestemme over det legetøj Ida leger med. Ind i mellem kan jeg ikke lade være med at grine af ham – over at han ind i mellem kan være så urimelig. 
Lidt ligesom Bamse er overfor Kylling!
Huen han har på er en ny udgave af den elefanthue, jeg lavede sidste år. Det er en super god model fra Drops – og hvis man lige væver en elastiksnor rundt i åbningen ved ansigtet, så sidder den perfekt og dækker godt for ørerne. Jeg har strikket huen i Alpaca fra Drops.

22 thoughts on “.

 1. Han er såååå cute! Og her bag skærmen kan vi jo ikke høre ham skælde ud i bedste Bamse stil 🙂
  Dejligt at I har haft en alene weekend sammen som haler lidt ind på det tabte.
  Knus.

 2. Hvor er han sød! Sikke et gavtyvsmil ;). Huen er altså også bare fin. Har beundret din tidligere version og har overvejet det med elastikken flere gange. //Nina

 3. Bedårende lille Alfred. Alenetid kan nogle gange gøre underværker, så jeg håber I kommer tættere. 🙂 Der er jo også gået næsten et år, så det er jo klart at I ikke får en relation som før sygdommen, da Alfred jo også er blevet ældre og aldersmæssigt er mere fri fra sin mor. Måske det aspekt også skal tilføjes til alle tankerne? Jeg kan i hvert fald mærke at Agnes frigør sig som led i sin udvikling.

  Agnes er altså også ret strid mod Ingrid når det kommer til legetøjet (og omvendt!), så det er vel bare som søskende er bedst når der kæmpes om ressourcerne?

  Huen er så fin og sød med matchende kant. Jeg har lige sendt en opfordring til min mor om at gribe strikkepinde og lave en tilsvarende, da jeg mangler et lidt tyndere alternativ til Huttelihut huen. Er drops huen mon for varm til sovehue?

 4. skoenne “snapshots” af en herlig lille mand…gud hvor det varmer al den glaede og boblen paa din blog indenfor den sidste tid og gud hvor du dog fortjener det hele…tak fordi du deler…du spreder varme og glaede og jeg bliver helt roert igen 🙂 Pas godt paa dig selv og hinanden og nyd den soede juletid som staar for doeren !!!

 5. Skønt med sådan en weekend – det er dejligt med plus på kontoen.
  Han er skøn, Alfred. Dejlige billeder.
  Drops bliver nu boykottet af stort set alle forhandlere i Nordjylland… Men huen er skøn – har også strikket den 🙂

 6. Hvor er han skøn ham Alfred. Sådan nogle smukke øjne og øjenvipper! Ja når man som voksen ser bamse og kylling er det noget helt andet man hører, end da man var barn. Jeg har også to “bamser” herhjemme, der nok skal give ordrer og har ejerfornemmelser over alt i deres nærhed.
  Jeg er har lige meldt mig som fast læser hos dig, og har læst din rørende historie. Jeg håber på alt det bedste for dig og din familie, og at din nærhed med Alfred vil blive genetableret der, hvor I er i dag.
  Kh Line

  • Hej Line – velkommen til. Ja min blog er ind i mellem lidt privat – men det er netop sådanne kommentar som din der får mig til at skrive som jeg gør.. det bliver nemlig modtaget så nært.. tak 🙂

 7. Hvor er han kær, den lille Alfred, og sikke nogle store flotte øjne 🙂

  Huen fra Drops har jeg også selv strikket til Karla, men er så vild med din kontrastkant – den må jeg da vist også prøve. Kan også godt huske din hue fra sidste år, det var gul kant ikke..? Er det i øvrigt baby Alpacaen du bruger?

  Karla er præcis på samme måde overfor Frederikke i forhold til legetøj. Tror det er alderen, er de i øvrigt omtrent lige gamle, Alfred og Karla, er han fra april eller marts? Og bare rolig, I skal nok finde hinanden igen, det er jeg ikke i tvivl om 🙂
  Kh Anita

  • Hej Anita – jep huen fra sidste år var med sennepsfarvet kant.. den har vi stadig – dog er den lidt klejn.. Jeg bruger baby alpacaen.. den er så lækker. Men den begynder så småt at kilde ALfred på kinden. Det er han ikke helt tilfreds med altid.
   Alfred er et APRIL barn. Hvornår er Karla fra? Kram C

  • Karla er fra 4. Marts. Tænkte lige på at du jo måtte være gravid da jeg bestilte nederdelen med plads til den voksende mave. Jeg var simpelthen så glad for den 🙂 Se mit allerførste indlæg på bloggen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.