Lange underbukser

Jeg er ved at gøre vintergarderoben klar til Alfred. Han er en varm dreng, men sidste år brugte han i et væk strømpebukser i massevis. Jeg prøver i år at supplere med leggings, som jeg selv syer. Jeg har en del jersey stof liggende, som er ideelt til at lune en lille drengekrop, uden at blive for varm. Uldundertøj har aldrig rigtig fungeret herhjemme. Ingen af børnene kan holde ud af have det tæt på kroppen, så det her er et ret fint alternativ.

Mønstret er fra CentiLongs første bog. Jeg har syet efter Lone Legging´s og klippet mønstret uden sømrum og lavet en “ribkant” forneden i benene. Ligesom morfars lange underbukser. Det eneste der mangler er blot en gylp.

Gylpen må laves, når Alfred springer ud af bleen. Det er lidt old fashion, når det er skønnest. Jeg ville elske at vise jer et billede af Alfred i bukserne, men i disse timer om eftermiddagen, er det stort set umuligt for mig at tage nogle ordentlige billeder herhjemme i tusmørket.

10 thoughts on “Lange underbukser

  1. Hmm, det ku være jeg skulle forsøge mig med samme løsning, for hos os har det heller aldrig rigtig fungeret med uld.
    Kik forresten forbi min blog, jeg har lige sat en lækker Kähler give away i søen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.