Krammekanin

Ida er så glad for sin Krammekanin. Herhjemme hedder den Nina og den er ret heldig at være en favorit ud af mange tøjdyr. Min erfaring er, at bamserne oftest ligger hen i en kurv og glemt.

Ida fik den her kanin, da hun skulle af med sin sut. Vi spurgte hende, hvad hun allerhelst ville have i stedet for sutten – og svaret var en kanin. Jeg var overbevist om, at hun ville blive drøn skuffet, når hun ikke kunne få en levende kanin. Men da Lis syede denne her kanin til Ida, blev hun virkelig glad og den var en perfekt erstatning for hendes sut.
Siden har den ligget i hendes seng, når hun ikke er hjemme og det er IKKE en af de ting, som Alfred får lov at låne.

Du har nu mulighed for at sy Krammekaninen selv. Mønstret er tegnet op og lavet til en pdf fil med udførlig guide. Den er sat i shoppen i dag og klar til at blive leveret i din mailboks.
Vi vil blive rigtig glade, hvis du vil dele jeres kanin med os, når den er færdig. Det kan du gøre på CentiLong´s facebookside. 

6 thoughts on “Krammekanin

  1. Den er bare så sød den kanin, har godt set den på Lis’ blog: jeg er bare bange for, at hvis laver sådan en, så ender den i kurven med alle de andre bamser, men igen man kan jo aldrig vide det!

  2. er også vild med kaninerne fra Lis. Sådan en var faktisk en af de første investeringer til baby. Glæder mig sådan til den skal pynte og bruges i sengen 🙂

  3. Fin måde at komme uden om en skuffet datter på 🙂 Når hun bliver lidt større kan det være hun er mere insisterende på levende dyr, men så er der ro indtil da 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.