Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Hvem sagde efterårsferie? |

Hvem sagde efterårsferie?

Vi holder ferie. Vi råhygger og nyder at vi har en hel uge foran os! Lige nu bager vi grove græskar boller. Her roder helt vildt og min nye “arve” køkkenmaskine er allerede svinet til i mel og orange trævler. Jeg fik lov til at købe Karens maskine for et stykke tid siden. Hun havde ikke brugt den som forventet, så jeg kan allerede nu fortælle, at den må have hentet det “forsømte” ind.

Det kan varmt anbefales at rive noget Hokkaido græskar i dejen. Måske du har en opskrift på boller med gulerødder, så skift endelig gulerødderne ud med Hokkaido græskar. Det smager ligeså sødt og godt og er et godt alternativ lige nu her i efteråret, hvor de er super friske.

7 thoughts on “Hvem sagde efterårsferie?

 1. hyggelig å lese at i Danmark er man opptatt med det samme som i Norge. På vestkysten er det fantastisk sol, kaldt, klart for baking av boller. Men først tur ut og samle løv i fantastiske høstfarger. De presses og brukes til å lage billeder og collager. God søndag!

 2. Tusinde tak Helle og i lige måde.. eller? JO man kan godt begge dele på en gang.. og nu er det søndag aften – her roder stadig og jeg er super lige glad.. vi har ferie og nyde der!

 3. Tak for tippet! Det er så smukke græskar, som Andrea altid peger på, når vi passerer dem 🙂
  Lækker maskine. Jeg købte en i år lige efter nytår og elsker den. Dog en Kenwood.
  Synes faktisk selv, jeg er blevet bedre til at bage, for det er ælteprocessen, jeg ikke gider.
  Rigtig god efterårsferie til jer!
  Kh Louise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.