.

Mandag morgen – det regner udenfor – og jeg gemmer mig indenfor i varmen et par timer endnu. Jeg skal til mit første tjek på OUH efter at jeg er blevet frigivet fra canceren. Jeg har det sådan meget mærkeligt indeni. Rastløs og lidt udenfor kroppen.

Kan det virkelig passe, at jeg er fri? Kan jeg tro på det? Jeg tænker, at det er en helt normal fornemmelse, når man skal igennem de obligatoriske undersøgelser efter sådan en sygdom. Jeg er sikker på, at jeg kan ånde lettet op og fortsætte mig vej videre. Men jeg skal lige have en “underskrift” på, at det er ok. For jeg er glad nu. Jeg har mod på en masse nyt, brænder for nye udfordringer og livet som sådan. Lad nu være med at bremse det hele igen.

Vås og dumme tanker – jeg ved det. Men ikke desto mindre er angsten sgu stadig i mig.

#1 Jeg sidder og strikker lidt, elefanthuen til Alfred er snart færdig. Jeg kan kun varmt anbefale at strikke dem til børnene. Nu må dagplejerne og vuggestuerne jo ikke længere lægge børnene ud at sove med binde-huer, så denne her erstatning er perfekt, hvis du gerne vil strikke selv.

#2 Jeg har min nye kjole på. Den jeg har lavet ud fra samme mønstre som blusen. Jeg er så glad for at have jersy kjoler på – og dette mønster fra Burda 09/2012 – er virkelig blevet et af mine favoritter til voksne.

#3 Kaffe!!

 

14 thoughts on “.

 1. Jeg vil sende dig gode tanker idag. Der er ikke noget at sige til, at det er svært, så jeg håber, at verden er blid og sender dig afsted med medvind. Også i dag. 🙂

 2. Jeg tror, man altid vil ha’ en snert af angst for at det skal vende tilbage. Og med den mediebevågenhed cancer har haft i denne uge blive vi alle påvirket… Hader den forbandede sygdom!
  Held og lykke med i dag, og selvfølgelig er du stadig rask:-)

 3. Christina, når man har været igennem alt det som du har, så kan man nok aldrig slippe disse tanker 100%, men det vigtigste er, at man er på “den anden” side af forløbet – stærkere end før.
  Mon ikke alle dine kontroller fremover vil være forbundet med en vis ´”ekstra” tankevirksomhed (og måske det egentlig er sundt nok ift. livet generelt….ikke at tage ting for givet osv….selv om jeg selvfølgelig er klar over at du godt ville ha´ været “oplevelsen” foruden :-).
  Masser af positive tanker i din retning 🙂

  Du har vel ikke en opskrift på den elefanthue?

  Go´ dag fra Helle

 4. Kan godt forstå din reaktion i dag.Jeg er ved at gå ud af mit gode skind,når vi hvert halve år skal til tjek med vores barn.Det er 4.år,alt er godt,ingen tegn på noget overhovedet, og alligevel sover jeg ikke ugen før.I denne uge så jeg slet ikke TV,kunne ikke bære det.Sådan bliver man hudløs selvom alt går som det skal.Psykologen kalder mig helt normal,så ved jeg da det :-))Tænker på dig og håber det snart er overstået, og du kan leve dit dejlige liv igen.Knus fra mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.