.

Pigerne og jeg har været på ferie alene nogle dag i sidste uge. Vi er så priviligerede, at vi har mulighed for at bruge familiens sommerhus på Langeland – egentlig skulle vi have været afsted hele familien, men Alfred var ikke helt frisk til at skulle tage imod nye indtryk, så det var kun os tøser der tog afsted.
Det er ikke sidste gang, at vi tager afsted alene. Det har været helt fantastisk KUN at være os 3. Pigerne og jeg har nydt at kunne have plads til pige ting, pige sludder og der har været en helt anden ro.
Det har givet pigerne en anden form for opmærksomhed og det har givet mig helt vildt meget tilfredsstillelse, at kunne være Mor på den her måde. Det er bare noget helt andet.. og særligt!

15 thoughts on “.

  1. Skønne billeder!! Det er nemlig helt specielt nogle gange at dele ungerne lidt op, vi er bare alt for dårlige til at gøre det herhjemme, men når det sker er det nemlig kvalitetstid af bedste skuffe.

    Mange hilsner
    Mette

  2. Dit skriv lyser jo af gode og uvurderlige stunder og af den glæde det har givet dig. Og helt sikkert også pigerne. “Alene”-tid er godt. 🙂
    Bedste hilsener
    Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.