Om at følge sine drømme #2

Jeg har den sidste tid skrevet lidt sammen med Rikke på facebook. Jeg ved ikke, om I husker pigen med bloggen Prikke Langstrømpe? Det var hende med de smukke billeder – det enormt kreative univers – kan I huske alle hende tegninger? 
Jeg mindes, at hun pludselig var væk. Sådan uden videre? Sidenhen havde jeg tænkt på hende indimellem. 
Pludselig så jeg via hendes facebook profil, at hun var tilbage igen. Hun har startet en ny blog, men man er ikke i tvivl om, at det er Rikke der står bag. 
Efter nogle snakke med Rikke, må jeg sige, at hun sgu har ben i næsen. Hun forstår sig på, at følge sine drømme og kaste sig ud i det nye. Rikke er flyttet til Spanien og har fulgt drømmen om at arbejde sig videre med det kreative. Hun er begyndt på Fashion Course på Marabella Design Academy og hendes søn går i skole og taler nu flydende engelsk og spansk. 
Som hun selv har nævnt for mig, så skal man ind i mellem vende det hele på vrangen og prøve forfra. Man skal tage sig selv i nakken og vælge sig vejen. Som min hjerte-veninde ville sige det, så handler det om at sætte sig nogle mål og følge dem. Man skal ikke lade tilfældighederne drive livet. Men handle bevidst udfra ens hjerte. 
Rikke skrev til mig en dag; ” alting sker som det skal, hvis bare vi lytter til den lille stemme i os, før vi hører på de larmende tanker”.
Jeg synes, at Rikke er sej. Når bare man følger sit hjerte. 
Smag lige lidt på den? Gør vi det hele tiden? Føler hjertet?
Hermed sender jeg dig videre til Rikkes blog
(billederne er lånt fra hendes blog)

9 thoughts on “Om at følge sine drømme #2

  1. Det er faktisk også det jeg tænker – jeg selv har bare svært ved at være ærlig overfor mig selv i hverdagen. Jeg går meget tit på kompromis med mig selv – men det er et håbløst efterlevn fra min barndom. Desværre og så tør jeg i det hele taget slet ikke tro på, at jeg er alt det værd og at mine drømme er værd at følge… Stort slået op. Men forstår du?

  2. Hejsa – jeg har forgæves forsøgt at få kontakt med Rikke ang et maleri jeg bestilte sidste år… har du mulighed for at bede hende kontakte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.