Hulkrus

Jeg har mit evighedsprojekt fremme igen. Jeg er ved at strikke Helga Isager´ hulkrussweater fra bogen “strikketøj”. Trøjen er til Alfred og heldigvis startede jeg den op (for næsten et år siden) i størrelse 2 år. Lige nu kommer det til at ligge lidt hen et par dage. Jeg mangler et par nøgler af grundfarven.
Jeg strikker med Rasmillas yndlingsgarn – og mixer alverdens farver med en koksgrå bund.

Jeg er vild med hulkrussweateren og hvis du prøver at google “hulkrus”, så tjek lige alle de smukke modeller ud, som folk har lavet. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke bare ser at blive færdig. Det er sådan et hygge projekt. Samtidigt er der en masse ender der skal hæftes, hvilket jeg gør undervejs, så jeg ikke står med en stor knude ved det færdige projekt. Men tiden går og jeg bliver nød til at få den afsluttet snart.

Kender I det – inden man ser sig om, så har man gang i flere projekter? Eller er du bare god til at holde dig til en ting af gangen?

16 thoughts on “Hulkrus

 1. Hvor er det en lækker trøje i flotte farver. Jo, jeg kender godt med, at have gang i alt for mange projekter på en gang. Det sker når man bliver inspireret hele tiden fra alle sider. Sådan skal det bare være tror jeg. Tænk hvis man ikke vidste hvad men skulle få tiden til at gå med.

  Rigtig god weekend.

  Kh Mette

 2. Årh hvor fint altså… <3 Den glæder jeg mig til at se på lille Alfred.

  Jeg har også kigget på den model flere gange, men endnu ikke bestilt den ved min strikkedame. Og nej, strikker desværre ikke selv… Laver alt for mange fejl, uden at vide hvordan jeg kommer videre, medmindre jeg piller op og starter forfra. Har nemlig ikke lige nogen der kan lære mig det… Men skidt pyt, har en dygtig og billig strikkedame, så det går nok. Selvom jeg er dødmisundelig på folk der kan strikke. 😉

  Holder mig næsten aldrig til én ting af gangen, men det er nu OK. Nogle gange bliver det dog liiidt for meget med alle de ufærdige projekter, og så må jeg tage mig sammen. 🙂

  Kram

 3. Det ser rigtig smukt ud! Må hellere kigge lidt nærmere på en opskrift! Gad vide om det er noget jeg kan finde ud af? Jeg er begyndt at sætte mig den begrænsning at jeg ikke må købe nyt garn, før jeg har afsluttet et projekt, det har hjulpet lidt, men nogle gange falder man jo bare over noget lækkert garn, man bare må eje 🙂

 4. Hvor er den smuk, din hulkrus. Det er et mønster jeg har set utrolig mange gange, men som bare bliver ved med at være smukt.
  Jeg har oftest flere (mange?) ting i gang på en gang… har brug for at kunne skifte mellem projekter alt efter lyst og overskud.

 5. Super super smuk strik
  Hvad strik angår har jeg kun gang i et projekt … ( ellers er jeg bange for at glemme – jeg er nemlig ikke så god til at følge en opskrift )
  Men når jeg komme til patchwork og hækl…. Så går det helt galt ….
  Hulkrus må altså prøves
  Go weeknd

 6. Wow for en lekker versjon, det var virkelig fint med den mørke bunnfargen. Jeg har vanligvis minst fem prosjekter på pinnene, i dag er det fire- to store jakker som skal være gaver, en hals til meg selv og et par sokker. Det blir nok flere! God helg.

 7. Det ser smukt ud, glæder mig til at se den færdig.
  Jeg ligger helt sikkert i kategorien : alt for mange ting i gang på samme tid, har lige haft en runde hvor der er afsluttet strandene projekter… Sådan er det vist bare!
  Og så længe det når at blive færdigt mens ungerne kan passe det gør der vel ikke så meget?
  God strikkelyst.

 8. Skønt hulmurs du har gang i. Til spørgmålet om mere end et projekt ad gangen, har jeg vænnet mig til kun at have et strikketøj i gang ad gangen. Det giver mig ro. Det er ikke rigtigt spredt sig til syprojekterne, hvor der er flere versioner på vej på samme tid. Jeg kunne godt tænke mig også at oveføre et projekt ad gangen til symaskinen.
  God fornøjelse med færdiggørelsen – og enderne 😉

 9. Om, jeg kender det. Det gør jeg i den grad. Har været mester i den disciplin, men er nu kun igang med et strikkeprojekt.
  Hulkrus er sjovt at strikke og din version er rigtig fin.

 10. Kender det alt for godt med for mange projekter på en gang, det være sig strik eller sytøj!
  Har dog for nyligt lavet en pagt med mig selv ang. Strikketøjet… Max 2 projekter i gang af gangen! Nu må vi se hvor længe det holder, det er i hvertfald en gulerod hvis man falder over en ny ide!
  Tror nu aldrig det bliver aktuelt med sytøjet, da det jo er meget hurtigere at lave færdigt!

 11. Den er nydelig, og jeg likte veldig godt fargene du hadde valgt! Sønnen hadde den som yndlingsgenser i fjor, han elsket alle fargene. Jeg strikket den med regnbuefarget kauni som riller og mørk bunnfarge, da slapp jeg feste alle endene, men det er noe eget med originalen med alle fargene.

 12. Jeg kender godt det med mange projekter, bruger Ravelry så jeg kan holde lidt styr på det, må max ha 4 projekter igang der, men hvad gør man så, så starter man da bare projekter som ikke registreres. Jo jo man snyder kun sig selv. Hulmurs trøjen står i min kø, har strikket hulkrus fær, og det er jo ganske sjovt. Mon ikke nu hvor det er blevet efterår, også bliver tid til din hulkrus sweater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.