en speciel gruppe kvinder

Når jeg tænker mig om og mærker ordentlig efter, hvilket godt kan være lidt en udfordring her i “casakaos”, så sidder jeg i skrivende stund og er ved at flække i min lille ansigt af smil og glæde.

Som I sikkert har læst om hos Trine, Julie, Lis, AB, Anne, Julia, Marie, Astrid, Annamette, Cristine og ..  så er der lige udgivet  et E-Magasin; publiceret og skrevet af en gruppe danske blogdamer. Magasinet blev sendt ud til alle jer i går og det er så fantastisk og lige til at dele ud af.
Det ser skide hamrende lækkert ud  (Anne & Sidsel – hold kæft et arbejde I har udrettet, så flot!)

Det er så mærkværdigt at sidde her og skrive et indlæg om Blogish!.
Jeg har den sidste tid være off-line og har slet ikke været til stede, hverken her eller der, så at processen er nået så vidt, at du og jeg, lige nu, kan gå ind og hente magasinet ned, vi kan lave os en kop kaffe og nyde et farverigt spritnyt magasin på Ipad/Mac eller Iphone og nyde lidt lækker mangfoldighed.
At jeg i samme sammenhæng, pludselig kan se mig selv repræsenteret i det, overvælder mig med stolthed, men også en overmådelig trang til at puste ud og smile en stund. Det har været så langt væk – og alligevel så tæt på – ser jeg nu.

Derfor får jeg lyst til at skrive om fællesskab, når jeg nævner Blogish.
Det der E-Magasin er for mig et fysisk udtryk for et helt specielt og særligt venskab. Den gruppe kvinder gør så vanvittig stor en forskel for mig. Jeg er sikker på, at hvis vi spørger hinanden om samme issue, så er svaret det samme. Et kaffeslapperas som over et par år har udviklet sig til mere end bare kaffe og sniksnak, hvilket der nu stadig er umådelig meget af.

Du kender det med sikkerhed – du har en helt særlig veninde, som betyder alverden for dig. Én du kan læne dig op af, når lokummet brænder. Jeg har en helt særlig veninde, som står mig nær – men ved siden af – ikke bare bagved eller foran, men lige der, hvor mit til tider lukkede mig kan åbnes, der står denne gruppe kvinder og griber, når mit bærer flyder over eller på det tidspunkt, hvor jeg bliver svag i knæene, når byrden bliver for tung.

Vores sammenhørighed handler ikke kun om ord – selvom at ord og tid flyder som skidt som en spædekalv, når vi er sammen – men ordene var begyndelsen og nu spartlen i et stærkt fundamentalt venskab.

Måske er det her egentlig en lille spæd tak til pigerne for den støtte de er i mit liv lige nu. 

Men mest af alt er det også et indlæg, hvor du skal sendes videre;
Tjek Blogish! E-Magasin ud, hvis du vil hente magasinet ned, så du kan læse det på Ipad, så klik dig ind på Blogish´facebookside og find en guide til, hvordan du gør. Tryk endelig Like på siden så du kan følge med; for der vil være flere udgaver på vej.

11 thoughts on “en speciel gruppe kvinder

 1. Jeg har en helt særlig “for mig selv” stund.
  – det er når min lille mus skal puttes og gerne vil holde mor i hånden i en times tid.
  Jeg er holdt op med at hade den og synes jeg spilder min aften, næ nu holder jeg “for mig selv” stund.
  – i aften skal Blogish med på Ipaden… ‘
  Glæder mig!

 2. Det er så flot et magasin, og I kan med rette være utrolig stolte af jer selv og jeres bedrift! Jeg slugte det råt og glæder mig allerede til næste nummer 😉

 3. I min verden er det bare så sejt at I TØR! Hatten af for jer alle sammen – og fantastisk dejligt magasin. Det er nærværende og VIRKELIGT.
  Jeg håber du er fyldt med stolthed
  Kh Anita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.