Vinderne er fundet

Den sidste tid er gået så stærkt de sidste par uger, så jeg har fuldstændig glemt at få trukket vinderne af kameraremmene. Beklager – det er dårlig stil at sætte noget i gang og afslutte det så sent. Er I alle gået på ferie?
Jeg har med Maries hjælp trukket 4 vindere ud:
Guro – ein gul knapp har vundet Small Susanna
Camilla – Hjernevrimmel – Phoebee
Julie Stuhr – Monstermor – Nancy Ann
Rikke – Be my Dragonfly – Elysian

Jeg er rigtig glad for, at så mange har været med i lodtrækningen. Det har været et sjovt projekt at lave og jeg vil klart lave flere udgaver, som jeg kommer i shoppen efter sommerferien. Så er du ikke en af de heldige og har du ikke lyst til at sy selv, så hold endelig øje med shoppen inden længe – ellers er du velkommen til at sende mig en mail.
Til de heldige 4 – vil I være søde at sende mig en mail med jeres adresser? Jeg tager på ferie på lørdag og er først tilbage d. 27. juli. Jeg håber, at jeres adresser er fremme inden, så jeg kan sende dem afsted.
Til alle jer andre – tusinde tak fordi I har villet være med. Rigtig god sommer til alle.

4 thoughts on “Vinderne er fundet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.