Lady Vintage kjole til salg

Jeg har forelsket mig i Lady Vintage kjoler. De er så smukke og unikke, da der kun bliver produceret 100 stk af hver slags. Når man besøger shoppen, så skal man være ret hurtig for at nå at få den kjole, man ønsker. 
Jeg troede faktisk, at jeg var heldig. Jeg købte denne her kjole – med det fedeste snit og den smule skørt, som gør det hele lidt frækt. Desværre er kjolen for stor. Den er bestilt hjem i en str 8 (en str 36) men umiddelbart er min vurdering at det er en god medium. Den er i hvertfald alt for stor til mig – om hoften og især ved barmen – der har jeg så heller ikke noget særligt at prale af, men det gør bare det sidste for kjolen, at den sidder til.

Jeg har givet 372 kr + porto for kjolen. Jeg sælger den videre til dig derude – som er en størrelse medium og elsker denne her slags kjole.

Desværre kunne jeg ikke genbestille en mindre størrelse, da alt var udsolgt og det der er tilbage, er ikke min stil. Jeg venter på næste opfyldning og håber denne her kommer igen.

Er du interesseret i Kjole så sælger jeg den videre til 372 kr inklusiv porto. Skriv blot en mail til mig.

NB – KJOLEN ER SOLGT

13 thoughts on “Lady Vintage kjole til salg

 1. Gud, hvor er den sød. Også lige min stil, men jeg er en str. 40 (M/L) så det duer nok ikke. Øv.

  Er, ligesom Anette, sikker på at du nok skal få den hurtigt solgt.

 2. Hvor er den bare smuk Christina, hvor er det dog ærgerligt for dig, at den ikke passer..

  Men jeg har lige et spørgsmål, for nu var jeg inde på deres side og kigge…jeg skal bruge en kjole til et bryllup i august og vil lige høre dig, hvordan kvaliteten er? Altså det er kjoler, som man godt kan tage på til bryllupper, synes du? Jeg har før bestilt en kjole på nettet, som så så fin ud og da den så kom, så kvaliteten af selve materialet sådan lidt “billigt” ud, hvis du forstår…det var ikke lige en bryllups kjole i hvertfald:-)

  Hvordan var deres leverings tid? For jeg skal jo også være sikker på at den når frem i tide…(Jeg overvejer at købe den røde kjole med hvide prikker…og flere af de andre for den sags skyld, det er jo REN Søs fra LillePer stil…I love it! Min mand siger at jeg er født i et forkert årti – jeg burde ha været en 50ér housewife med strutskørt, stivet forklæde og hvide handsker, hi hi:-)
  Knus Malene

  • Malene – kjolerne er ret lækre i kvaliteten. De er lavet i bomuld med en lille smule strech. Jeg synes så absolut den kan bruges til bryllup – leveringstiden er fin, men bestil gerne lidt før brylluppet 🙂 Jeg kan ikke råde dig i størrelserne, men udgangspunktet er nok, at de er lidt store i størrelsen. Vi var en del piger der bestilte sammen – og der var enkelte hvor den var for stor – men det var nok os, der ikke havde barm nok.. Men det er vildt skønne! Har du set dem med kraver? KNus C

  • Alle tiders…den størrelse jeg skal have et lidt snært til mig, så det er kun et plus hvis de er lidt store i størrelsen:-)
   Jeg har forelsket mig i et par stykker…den røde med hvide prikker, black & pink rose floral Hepburn dress, mocha & white dot Hepburn dress og apricot & cream floral Hepburn dress…åååh jeg ved ikke hvordan jeg skal vælge, men jeg tror nok at jeg er mest til den røde – den er tilpas speciel. Så skal jeg bare have hvide lak pumps og nogle statement smykker på halsen og et til armen og en lille hvid taske (hvis jeg tør, går jeg all in med hvide handsker:-) Tror måske det bliver sådan:-)

   Tak for info og dejlig dag til dig:-)

   Knus Malene

 3. Avra, hvor er den flot. Jeg elsker 50’er/60’er-kjoler. Skal vist lige kigge nærmere på den hjemmeside. Tak for linket. 🙂 Jeg er selv en str. small, så jeg får vist ikke meget ud af at købe kjolen af dig…

 4. Super skøn kjole, måske jeg kan krybe ned i den – sender en mail til dig :o)

  God sommer til jer (og tillykke hvis du er blevet frue)

 5. Jeg vil lige tillade mig at tilføje her, at jeg har købt Butterfly kjolen i “pale blue” – blot en lille advarsel; den er SLET IKKE “pale blue” i virkeligheden – den er mint-grøn! Jeg er normalt en str. M og har bestilt i str. 12 – den passer perfekt. (er dog vist lidt anderledes i størrelserne end Hepburn kjolerne…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.