Dagen

Min ferie er snart slut. Igår kom vi hjem fra 14 dages ferie på Fanø, hvor jeg nu sidder tilbage med mange gode minder. Jeg synes stort set, at vores ferie lige er startet – men alligevel har jeg en fornemmelse af, at den her sommer er en af dem, jeg husker som noget ganske særligt.

Henrik og jeg blev viet d. 30. juni – og lige siden har jeg værnet om de minder. Det hele blev afholdt på en meget afdæmpet måde, hvor det efter hensigten bare skulle være en dag, hvor Henrik og jeg var i centrum uden det store ståhej. Efter vielsen på Odense rådhus, havde vi inviteret vores forældre på frokost på en hyggelig café inde i Odense – sammen med min nære veninde Louise og børnene. Efterfølgende tog børnene med Louise hjem og Henrik og jeg kørte til Middelfart, hvor vi kunne nyde et døgn på Hindsgavl Slot.
Vi gik en tur på 4 timer rundt i det naturskønne område og fik snakket om alt det, som der ikke bliver plads til, når hverdagen går op i logistik, madlavning, bleskift, job og sygdom.

Jeg mindes dagen som noget helt specielt og det har været ret svært at formulere et indlæg, da jeg har værnet lidt om mindet.

Jeg har nu fået ring på min finger, nyt efternavn og en anden status. Det er en ret underlig fornemmelse, men en af dem, som man bliver lidt stolt af.

Billederne af kjolen må I vente med at se. Alle de billeder af Henrik og jeg ligger på min fars kamera.
Jeg glæder mig selv, til at se dem alle – især smilet i mit ansigt.

Rigtig god sommer til jer alle.

30 thoughts on “Dagen

 1. Stort hjerteligt og kærligt tillykke med DAGEN du aldrig glemmer! Det lyder til at have været en følelse der har boret sig ind i Jer begge for livet… Kærlighedens dag og det er jo lige præcis hvad det er, KÆRLIGHED ❤

 2. Stort tillykke til jer begge. Jeg kan godt forstå, du gerne vil holde det for dig/jer selv og værne om en særlig dag fuld af minder.
  Det er ikke alt, man vil dele med blogland.
  Noget er noget ganske særligt.
  Det er en smuk ring og dejlige billeder.

 3. Tillykke med dagen. Og minderne og ringen og det hele. Det lyder, som om I havde en dag helt i tråd med det, som I ønskede. Dit indlæg bærer så meget præg af, at det var en meget særlig dag, hvor I tog jer tid og opmærksomhed til hinanden. Stort tillykke til jer.

 4. Stort tillykke!

  Jeg synes ikke, du skal føle det nødvendigt at dele alt muligt med os andre. Det er dine oplevelser og minder, og du skal helt bestemt kun vise de billeder og minder frem, som føles rigtigt for dig. Alt det andet har du ret til at beholde for dig selv sammen med dine kære. Det har trods alt været en meget personlig oplevelse for dig. 🙂 Selvfølgelig vil vi andre gerne høre og se mere om det/fra det, men det vigtigste er, at du ikke overskrider dine egne grænser. Dit indlæg er rigtigt fint, og jeg kan godt forstå, du gerne vil værne om mindet. Det vigtigste er, hvordan mindet fremstår inden i dig selv, og ikke hvordan det fremstår i Blogland. 🙂

  Det er godt at høre, at du føler indre glæde og har dejlige minder at tænke tilbage på.

  Rigtig god sommer til dig også!

 5. Tillykke! Jeg kan godt forstå, at du altid vil tænke tilbage på netop denne sommer som noget ganske særligt. 🙂 Det er dejligt med gode minder.

 6. Kæmpestort tillykke med Jeres bryllup! Det lyder som om I har haft en dejlig og uforglemmelig dag med de to vigtigste personer i den sammenhæng i centrum.

  Vores bryllup var på nogenlunde samme måde – rådhus med venner og familie og så ud at spise bare os to 🙂 Det var dejligt og med fokus på det nære. Skønt!

  Ønsker Jer alt det bedste i fremtiden!

  Kram

 7. Ihh hvor dejligt-Stort tillykke med kærligheden. Vi fejrede vores bryllup meget i samme stil, og det er bare sådan en fantastisk oplevelse, især når man gør det for ens egen skyld og ikke for andres:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.