Vind lidt kamera-lir

Jeg nævnte forleden dag, at jeg var i gang med at forberede en give-away med noget hjemme gjort. Det er lang tid siden, at jeg selv har sendt noget af mit eget afsted. Jeg havde længe tænkt på at sy en kamerarem til mit kamera, så jeg satte en større produktion igang.

Kamera-Liberty-Liret er færdigt nu i 5 forskellige udgaver og du har nu mulighed for at være med i lodtrækningen om en af udgaverne. Der kan vælges mellem de forskellige Liberty-udgaver: Se billederne nedenunder for yderligere detaljer.

Nancy Ann – billedet øverst – råhvidt med små blå blomster
Glenjade – sort med pink blomster
Elaysian – Mørk blå med blomster i blå, lilla, grøn
Phoebee – med rød småblomst
Small Susanna – det øverste bånd på billedet nedenunder – lille, lysblå, grøn på råhvid bund
 
fra toppen og ned: Elysian, Small Susanna, Glenjade, Phoebe

For at være med i lodtrækningen skal du lægge en kommentar under indlægget her og nævne hvilken udgave, du kunne tænke dig.
Remmene er standard størrelse og passer til Canon og Nikon remme. Men det er værd at bemærke, at hvis du nu har en rem, som har en anden størrelse, så skriv dig på alligevel, så laver jeg gerne en rem der passer til dit kamera – ud fra dine mål. Så hold dig ikke tilbage. Sidst – du behøver ikke have en blog for at deltage.

 Jeg vil blive meget glad hvis du vil dele og like indlægget på Facebook eller din blog. Men det er ikke et must overhovedet. Og du må gerne låne billeder herfra. Tak

Jeg trækker lod mellem 4 deltagere fredag d. 6. juli kl. 12.00

Skulle du have lyst til at deltage i andre give aways med fine hjemmelavede ting, så ved jeg, at der ligenu er nogle igang hos PUK, Anna, Michelle, Sara, Binemor, Pernille,
(kender du til flere, der er igang, så sig endelig til, så jeg kan skrive dem på 🙂 Tak)

121 thoughts on “Vind lidt kamera-lir

 1. Åh, så smarte og flotte! Jeg liker riktig godt Phoebe, den ville sett godt ut på min Nikon 🙂
  Krysser fingrene for at jeg blir den heldige!
  Hilsen Kaja

 2. Altså de er bare super flotte 🙂 har glædet mig til konkurrencen og er vild med nancy ann eller elaysian …og i det hele taget “det du syr”

  Hilsen Louise
  uden blog el fb

 3. Hvor ville sådan et være skønt på mit nye Canon 🙂 Er vild med dem alle – men især Phoebe og Nancy Ann. Krydser… 🙂

 4. Øj hvor er de smukke. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Nancy Ann :o) Måske den passer til mit kamera selvom det er et Sony :o)

 5. De er så smukke! Ville være super glad for at vinde ét af dem – kan lide dem alle sammen, dog ville Glenjade passe “mindst” til resten af udstyret i tasken. ;o)

 6. Så kjempefine! Og så smart. Camera ser jo så mye flottere ut med en slik fin rem. Om jeg blir en av de heldige som blir trekt ut ville jeg valgt Nancy Ann eller Small Susanna. Men de var rikte så fine alle sammen. Ønsker deg en strålende fin dag :). Hilde

 7. Åhhh jeg vil så gerne vinde glenjade….så ville jeg være fri for at blive kradset i nakken af min ikke så rare kamerasnor…..så jeg krydser ALT for at jeg vinder

 8. Skøn give away! Mit gamle Nikon ville elske at kunne komme i ‘nye klæder’ og jeg tror bestemt at Glenjade vil pynte på remmen.

  Kh. Lisa // Lille Lisas Univers

 9. Det vil mit kamera da elske, sådan at få lov til at pynte sig 🙂
  Small Susanna eller Phoebe er favoritterne 🙂
  Kh Rikke

 10. Det var da fint at fashe her i sommer,,,,
  Det er small Susanna elle pheobe.. Men egentlig er det ligegyldigt, for de er alle fine.
  //Lisa

 11. Jeg kiggede rigtig længe på det billede, som (var det ikke Lis?) lagde ud, at sin kamera-pimp fra dig:) Og var ret misundelig:) Jeg vil vildt gerne vinde den lavet af GlenJade

 12. Christina, den der af elysian er bare smuk, den ville jeg elske at vinde. Min mand ejer spejlrefleks-digital kameraet her i huset, men jeg har ofte tænkt på om ikke jeg skulle til at fotografere med det…og ih, hvor ville den rem pynte.

  Håber du og din familie får en dejlig sommer, uden for mange skyggefulde-tanker ( tænker ofte på dig og sender dig de bedste tanker og ønsker om at du snart må blive rask)
  Kh Mia

 13. Fed, fed give-away! Lige om lidt kommer der en lillebror eller lillesøster til verden, så kameraet vil nok blive brugt ekstra flittigt herhjemme den kommende tid! Og hvor ville det være skønt at kunne pimpe det med et af de lækre stykker remme-lir. Min favorit er Phoebee.

  Jeg elsker at følge din yderst velskrevne blog. Og sender dig ofte mange gode tanker i forbindelse med dit sygdomsforløb.

  Med venlig hilsen
  Sine_loekke@hotmail.com

 14. Lækker give away Christina!
  Jeg er allermest vild med Small Susanna, synes farverne er SÅ fine og pimpet med neon det er ingen skam…
  Jeg har lige skudt en give away igang 🙂
  Måske du har lyst til at kigge forbi(?) Ved ikke om elefanterne er liiige dig, men de er ret populære.
  God sommer til dig og dine.
  kh Libbie

 15. Hvor er de fine.. Sådan en rem ville virkelig pynte på mit kamera.. Specielt hvis det var “Small Susanna”. Den er helt klart min favorit:o)

 16. Det er da lige sådan en rem mit kamera mangler. Men sikke en opgave at skulle vælge en favorit – hvordan vælger man mellem lækker og lækker. 🙂 Jeg tror dog, at Small Susanna må være favorit nr. 1. Krydser fingre! 🙂 marie-louise @ zenger.org

 17. Jeg ville rigtig gerne vinde Elysian 🙂 Tror også jeg snart vil sætte en give away i søen med noget hjemmegjort, rigtig dejligt hvis der kan blive sparket lidt mere liv i den trend igen 🙂

 18. Nøj, de er fine. Sådan en rem håber jeg på at vinde. Nancy Ann eller Small Susanna….Kan ikke rigtig beslutte mig på stående fod:) Nancy Ann, tror jeg!:)

 19. Nøj, de er fine. Sådan en rem håber jeg da på at vinde:) Nancy Ann eller Small Susanna….kan ikke lige vælge på stående fod. Nancy Ann, tror jeg:)

 20. Hvor er de flotte…..
  Sådan én vil jeg super gerne vinde – for så vil jeg give den til min mor som i dén grad mangler sådan én 🙂
  Ja – jeg gør såmend også.. men min mor, kun mangler altså mere. Og bliver jeg (vi) den heldige vinder så tror jeg hun vil være mest til den røde “Phoebee – med rød småblomst”.
  Mange hilsner fra Susan
  mail[a]sherpa.dk

 21. Jeg ville rigtig gerne vinde Nancy Ann hvis jeg bliver så heldig 🙂 Og hvis jeg ikke vinder, så bliver jeg nød til at prøve mig frem og lave en selv til min Nikon fordi det ser bare så flot ud!

 22. Phoebe er den rem jeg allerhelst vil vinde : )

  Jeg sætter en hjemmelavet give-away på min blog på fredag – da det er på fredag er 4 måneder siden jeg udgav mit første rigtige blogindlæg – sæt det gerne på listen, men skriv “fra og med fredag den 29.6.” : )

  Lige nu vil jeg skynde mig og lave et link til din give-away : )

 23. Fantastisk produktion du har sat i gang! Jeg vil blive lykkelig for at vinde en så fin kamerarem til min forhåbentlige fremtidige Nikon kamera. Jeg vil allerhelst vinde en “Phoebee”. Kh Camilla

 24. Det er en hammer god ide! Og det sætter lidt personlighed på kameraet, rigtig god, kreativ tanke! Jeg kunne godt tænke mig…hmm, det er svært…Small Susanna 🙂 Hilsen cupcake-stylisten.blogspot.com

 25. Ih hvor er de fede – jeg ville vildt gerne vinde Nancy Ann udgaven. Og ja som Christina skriver, så er der en give away i gang hos mig – enmorblivertil.blogspot.com – kig endelig forbi.
  Anna

 26. De er så flotte, jeg er forelsket! Ikke bare i at photographere men også i disse fine kamerarem… helst Nancy Ann… dog er de smukke allesammen! Måske er jeg heldig, men ligemeget hvem vinder, så gør du 4 læsere glad 😉

 27. Åh, tænk hvis der på mit Sony kunne sidde en Nancy Ann eller en Elysian rem. Hvor er de smukke hver især og som altid har du fået en fantastik ide og ført den udi livet. Tak for en dejlig ærlig og meget inspirerende blog – vil ønske jeg en dag lærer at sy ordentligt og pænt – hækle, strikke, klippe og alt muligt andet går fint, men sy?? Det har jeg tilgode at lære ordentligt. Nå, det blev en lang smøre – og lige på faldetrebet også et ønske om en dejlig sommer til dig og dine.
  KH Helle

 28. Fantastisk giveaway! Jeg blev helt misundelig da jeg så den fine kamerarem du syede til dit eget kamera, og tænk sig at jeg så måske kunne være så heldig at eje min egen – og så syet af dig! De er allesammen super fine, men jeg tror Glenjade er min favorit! Tak for en fantastisk og livsbekræftende blog som jeg elsker at følge 🙂 KH. Laura

 29. Sådan én kunne jeg rigtignokgodt tænke mig at vinde!
  Og da jeg har samme kamera, passer den jo i hvert fald… 🙂

  Uh, tror jeg er allermest forelsket i Elaysian. Der er noget med det print, der gør mig glad. Måske det minder mig om mine engelske somre?

  PS. Jeg har også gang i give away af den hjemmelavede slags…

 30. Øj jeg ville elske at pynte halsen med en rem i Elysian!
  Jeg elsker bare det mønster og farverne!
  Rigtig god aften – og tak for en skøn blog!

 31. Sådan en ville pynte gevaldigt på mit spritnye Nikon. Jeg er vild med dem alle, men den fine Phoebee får mit hjerte til at banke lidt hurtigere :).

  God sommer til dig og dine.

  Mvh Mette

 32. Jeg har længe villet sy sådan en rem til mit canon, men jeg får det jo aldrig gjort. Ville elske en af dine, så jeg kan flashe det på berliner-ferien sidst på sommeren 🙂

 33. Uh, de er lidt fine alle sammen, så kunne man da også skelne sit kamera mellem mange andre.Jeg vælger Nancy Ann, hvis jeg skulle være så heldig. Ville være så skøn at gå rundt med i sommerlandet.

 34. Uh, de er lidt fine alle sammen, så kunne man da også skelne sit kamera mellem mange andre.Jeg vælger Nancy Ann, hvis jeg skulle være så heldig. Ville være så skøn at gå rundt med i sommerlandet.

 35. Tænk at have en så fin kamerarem:) hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg ha meget svært ved at vælge imellem nancy ann og phoebee….

 36. Der MÅ næsten stå mit navn på din skønne gave away for jeg har lige købt mit første kamera – der altså ikke bare er et almindeligt kompakt kamera! Jeg er som mange andre forelsket i mere end en af de skønne libertystoffer, men favoritten må nu være phoebee:) (det er forresten et Samsung kamera jeg har). Rigtig god dag.
  Kh Anita

 37. Uuhhhh, hvor fint. Jeg ønsker mig Nancy Ann. Har endnu ikke noget camera, men skal ud og invesere i et canon inden ferien.

 38. Hvor er de SKØNNE alle sammen!!!….men hvis jeg skulle vælge måtte det blive Elysian eller Small Susanna. De ville pynte SÅ meget på mit Canon-kamera.
  I øvrigt….jeg er vild med din blog!
  God sommer:-)
  Kh. Vibeke

 39. Hvor er de smukke! Jeg ville gerne klæde mit helt nye canon i Small Susanna, jeg har endnu ikke haft tid til at hygge ordentligt med mit kamera og det føler sig måske lidt tilsidesat, så sådan en flot rem ville gøre underværker 🙂

  Ha en dejlig dag

 40. Uh her er det elysian der er favoritten…jeg x’er alt hvad krydses kan..selvom det vil give dig lidt ekstra arbejde.. remmen ville være så cool på mit kamera!

 41. Undskyld undskyld min ekstra besked – havde set navnene fra bunden.. det er selvfølgelig den røde Phoebe, jeg er vild med..

 42. Jeg vil aller helst vinde Nancy Ann – bare fordi!!!!!
  En sikker 2’er er Small Susanna.
  Men lad mig sige det helt ærligt, så er der ingen af dem jeg ikke vil kunne bruge ;O)))))) Ønsker mig forresten også en Liberty nøglesnor
  KH Charlotte

 43. Orv hvor er de flotte – Er faldet for Nancy Ann.
  Small susanna er også super flot….ja det er de alle faktisk.
  KH Merete/mermic.

  PS! Du er for sej

 44. Føj, de er fine! Især Nancy Ann er en darling – tænk, hvis man kunne vinde ‘hende’:)
  Jeg deler din give away på min blog og krydser fingre!:)

 45. De er så smukke 🙂 Hvis jeg skulle blive den heldige vinder af lodtrækningen, ønsker jeg mig Phoebee.
  Jeg deler denne på min blog 🙂

 46. Uhh sikke en smuk Giveaway Christina og en fototosse som jeg ville elske at pynte mit kæreste eje (næst efter mine børn naturligvis) med en så smuk rem… Jeg er mest vild med Nancy Ann og Elaysian… Du er en knag!

 47. Jeg synes, alle er så smukke. Nancy Ann er dog umiddelbart min favorit. Håber og krydser. Hanne Juhl

 48. Det er da lige det mit kamera trænger til 😉 en lækker make over 🙂
  er vild med Small Susanna el.
  Elaysian(jeg har noget retro stof der minder rigtig meget om den i lyse røde farver)

 49. Uh – det er da lige en give away for mig! Jeg har lige fået penge til et kamera i fødselsdagsgave. Ihh – jeg kryder fingre:-)

  Kram Anne-Mette

 50. Fantastisk idé Christina. Jeg vil meget gerne være med og har forelsket mig i Small Susanna. Jeg linker også lige fra min blog..

 51. hvor er de skønne – deltager meget gerne i lodtrækningen, da gemalen lige fik sit nye kamera i går – er sikker på han vil synes det ser skønt ud med et liberty-cover til at skjule SONY mærket (en SONY rem vi ønsker os cover til). Small Susanna eller Phoebee er højst prioritet – men skønne på hver deres måde ;o)

  Krydser fingre i morgen – håber I havde et godt bryllup om det er passeret (var det ikke i juni engang :o) )

  mthrosenberg@gmail.com

 52. Sommerferietid! Hurra! 🙂 Jeg er kanskje litt for sein til å være med på trekningen, men slenger meg med likevel… Elsker Small Susanna! 🙂

  Har lest gjennom innleggene dine fra den siste tiden, og beundrer deg, Christina! Jeg koser meg med bloggen din, latter og tårer… Og så får jeg lyst å gi deg en kjempegod klem, for å takke og for å støtte. 🙂

  Ønsker deg og dine gode sommerdager!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.