Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Nederdel |

Nederdel

 Forleden dag blev jeg færdig med en nederdel til Ida med skørt og blondekant. Jeg forelskede mig i en model, som jeg så i det sidste nye Burda blad nr. 05/2012. En nederdel med det kæreste strut.

Den giver ret meget associationer til Det lille hus på prærien – og at se Ida danse rundt i den er både sødt men også kontrastfuldt.
Den har de fineste lommer og 1000 vis af små rynk både udvendigt og indvendigt. Lidt tyl-skørt-strut har den over sig. Bare med meget mere ynde.

Det stribede blusestof er fra Stof2000. De har ret mange fine udgaver af det maritime strib. Det har jeg været ret begejstret for den sidste tid. Min buksedragt er også med stof derfra.
Til skørt har jeg brugt soft voile og en 3 meter lang kær blondekant, som jeg fandt på en hylde i Stof2000. Der er usynlig lynlås i ryggen.

Og den blev usynlig denne gang 😉 – når jeg ind i mellem fumler lidt med teknikken, når jeg syr usynlig lynlås i, så vender jeg altid tilbage til Karens gode guide.

10 thoughts on “Nederdel

  1. En fræk unge i en yndig nederdel, det er da så sødt 🙂 Og jeg elskede huset på prærien – husk de fede støvler til og så er det ud og danse på marken 🙂 ha en go dag 🙂

  2. Kære Christina,

    Har da slet ikke fået ønsket dig stort tillykke, med dit og Lis’ projekt. Hvor er det bare godt gået, og det hele ser mega lækkert ud!

    Nederdelen er virkelig fin.

    Kram Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.