Kameralir

Er man for glad for Liberty, hvis man pimper sit kamera op med det yndefulde stof? Nej vel?

Jeg er ved at lave en god portion forskellige bånd, som man kan pakke om sin kamerarem. Inden længe sender jeg en give-away i luften, hvor 3 personer har mulighed for at vinde en kamerarem i Liberty. Jeg skal lige have syet de sidste færdige, så der er nogle forskellige at vælge mellem.

Det er også helt vildt lang tid siden, at jeg har sendt en give-away afsted med en hjemmegjort ting. Engang for lang tid siden var det nærmest kun hjemmelavede sager, der blev udloddet i giveaways. Nu er det ofte sponsorede gaver, der sendes ud. Hvilket man IKKE skal lade hånt om. Men jeg synes faktisk ofte, at det er de hjemmelavede man husker mest, ikke sandt?

Der er så mange fine ting i blogland, som jeg ville elske at vinde i en give-away. Kunne det ikke være lidt fed at få sat sådan en bølge igang igen? Eller er det bare mig, der savner det?

24 thoughts on “Kameralir

 1. Jeg synes også de hjemmelavede gaver man kan vinde er de hyggeligste 🙂 og pudsigt nok går jeg også og pusler med en – så jeg er helt sikkert med på at starte “bølgen” 🙂
  Knus L

 2. NOW WE ARE TALKING! Dejligt med nogle fine ting for os uden børn…fantastisk idé med kamerastropper – mon de også findes med en neon-syning og i en smule smallere udgave? Glæder mig til at se udvalget…

  • Hej Helle – altså stroppen skal ud over den der sidder på kameraet.. den er syet, så den passer lige ud over den der er i forvejen. Den er ikke for stor.. Jep – der er forskellige udgaver at vælge mellem 🙂

  • Kald mig bare lidt langsom Christina – men er jeg så sikker på, at den passer i størrelsen til min rem, så den hedder helt tæt til? Min ser nemlig væsentlig smallere ud end din – den er kun 2 cm i bredden… – men måske coveret er lavet, så det passer alle bredder og længder? Nå men – undskyld utålmodigheden – afventer resultatet!

  • Mente: “SIDDER” helt tæt til”. Aaaah – læser lige dit svar igen – måske du også har forskellige tykkelser og ikke kun forskellige stofmønster-udgaver…?

  • Hej Helle – nej det kan jeg godt se, det her passer ikke til din rem, men hvis det nu er dig der vinder, så kan du jo vælge det cover, som du bedst kan lide, så laver jeg det selvfølgelig efter mål 🙂

 3. Åh så sandt. Og ih hvor er den fin den rem! Hvis jeg ikke bliver den heldige må jeg igang med at pimpe herhjemme -altså stoffer.. altså de tekstile af slagsen ;0)

 4. Man kan da ikke være FOR glad for Liberty 🙂
  Fed ide! Kameraremme er ikke just kønne, så lidt Liberty er bestemt på sin plads 🙂
  Og ja, hjemmelavede give aways er gode! Flere af dem 🙂

 5. De give aways jeg har haft (har også gang i en nu) har været med hjemmelavede ting. Det er skønt med de hjemmelavede give aways!
  Og man kan ikke være FOR vild med liberty 😉

 6. Jeg må tilslutte mig og sige at mine give-aways også har været hjemmelavede – og det regner jeg stærkt med at de bliver ved med : )

  Må jeg invitere dig til et kig næste gang jeg har en hjemmelavet give-away måske?

  Jeg skal ihvertfald være med når du skyder din i gang ; )

  : )

 7. Det kunne være fantastisk – jeg lover, der meget snart kommer noget ud fra min hånd – så tjek enmorblivertil.blogspot.com.
  Anna

 8. Du har ret – de hjemmegjorte ting er et hit. Jeg har da også lige sendt 5 gaver af sted i min craft it forward-leg. Nu pønser jeg også på en giveaway. Men først skal jeg finde på, hvad man skal kunne vinde. Forslag modtages gerne, Christina! Du skriver jo, at der er mange ting i Blogland du gerne ville vinde – så hvad ville du helst vinde hos mig?
  Knus P

 9. Smukt, og så meget federe end den traditionelle sorte rem 🙂
  Faktisk har jeg pt hjemmelavet mønstret papir på højkant, fordi jeg i min iver fik lavet lidt for meget og for mange varianter i processen – og så kunne jeg jo lige så godt dele ud.

 10. Sikke en god ide – nu er jeg helt ærgerlig over at der ikke er rem på mit kamera 🙂

  Og jo – hjemmegjorte giveaways er gode!

  Kh. Betine

 11. Sådan en har jeg længe overvejet at lave til mit kamera, men jeg vil da hellere have en du har lavet 😉

  Jeg går også og overvejer en give away med noget hjemmegjort, skal bare lige bestemme mig for hvad det skal være.

 12. Den ser fin ud C! Jeg sad med en lignende tanke, da mit kamera stadig var helt ny købt (tror også der ligger nogle skitser af det på bloggen et eller andet sted?), blot i kernelæder istedet.. Men det var altså ikke faldet mig ind at man kunne “snyde” og sætte det uden over.. Men det er en god idé, jeg gik lidt i stå over det tekniske med at det skal være 100% sikkert før man tør lade sit dyrebare kamera hænge der og dingle i det!

  • Hej Tine – jeg har heller ikke selv turde at gå ind og lave hele remmen med lukning etc. Det er vigtig for mig, at det er ordenligt. Men som et itui fungerer det rigtig godt!

 13. Så skal du da kigge forbi hos mig;o) Har en surprice GA i gang og det bliver kun hjemmelavede godter.

  Har selv tænkt på, at gemme det grimme gule Nikon logo væk på mit kameras rem, men nu venter jeg da nok lidt, hvis nu jeg skulle være heldig hos dig, ikk;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.