Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Fotografier |

Fotografier

Tidligere har jeg ikke tænkt så meget over, at familien skulle “foreviget” på den der samlede måde. Ofte så synes jeg faktisk at de bedste billeder er dem, hvor man bliver fanget uden at vide det.
Henrik har ind i mellem spurgt til, om vi ikke skulle få taget et familiebillede. Jeg har manet det til jorden, da jeg faktisk synes, at de er helt udenom MIN STIL, når jeg ser det totalt opstillede billede for mig.

I pinsen havde jeg min ven på besøg, som er selvstændig fotograf. Jeg er ret vild med hans billeder. Han formår at få noget spændende ud af de opstillede. Jeg tog udfordringen op, selvom at jeg i stunden følte mig temmelig akavet. Det der er vigtigt for mig er, at vi er naturlige – at vi afspejler hvem vi er og ikke det kunstige.

Kim sendte mig billederne retur for et par dage siden, og jeg har siden da kigget på billederne dagligt. Han har fået overbevist mig om, at det er helt i orden med et familiebillede. Faktisk så er jeg blevet ufattelig glad for lige netop det billede. I min situation, så betyder det alverden at se os sammen som en familie.

 Billeder ovenover er fra et par timer med Kim. Han var “fluen på væggen” og vi forsøgte så vidt muligt ikke at lade os påvirke af hans kamera.

Kim tager oftest billeder “ude på steder”, hvor billedet fortæller mere, end blot et opstillet portræt. Når han går i studiet, ligner det slet ikke de typiske studiebilleder.
Den rigtige fotograf forstår at trykke på *knips* når det ØJEBLIKKET er der. Det gør Kim, synes jeg. Hans udtryk er meget sit eget – det ses ikke så meget i vores fotoserie, men på hans site, er man slet ikke i tvivl om, at det er hans udtryk.

Jeg er nok ikke 100% objektiv – især fordi det jo er min familie, der er blevet knipset. Men jeg synes at Kim skal have alle mine bedste anbefalinger. De her billeder betyder så meget for mig.

Prøv lige at gå et smut forbi KimKSorensen, og se nogle af hans andre *knips*.

40 thoughts on “Fotografier

 1. Jeg bliver helt rørt over at se billederne. Såååå livsbekræftende og det får en ekstra tand, når jeg ved hvad det er du og din familie går igennem…
  Hørte en fotograf sige at der findes 5 fér indenfor den fotografiske verden. Finding, Framing, Figuring, Focusing og Fireing. Den af de Fér jeg synes er en kunst er den med Figuring. Den skaber udtryk, den fortæller en dybde og en historie. Den rækker udover det splitsekund billedet bliver taget. Det er alle tankerne bag ogdine billeder fortæller en historie…

  Så skønne billeder, lækre børn, flot mand og en meget smuk DU!

  Kram til dig Christina!

 2. Smukke, smukke billeder, som står for evigt. Dem kan du godt være både glad og stolt over. 100% objektivt fra mig.

 3. Virkelig fine billeder. Elsker at de ikke er opstillede og alle mand kigger ind i linsen. De er lige i skabet og er lige mig!

  Gid jeg havde sådanne billeder af vores familie.

 4. Dejlige billeder – ser så naturlige ud. Megt bedre end de opstillede hvor man dresser op i fint, ubekvemt tøj man aldrig bruger til hverdagen.

 5. Godt du kom over den hurdle. For det er et rigtig godt familieportræt med lillemanden i centrum.
  De andre billeder er rigtig fine men ikke familiefoto på den måde.

 6. Skønne billeder med masser af følelser og “familie-historie”. Dejligt at I er optaget af hinanden uden af ænse “fluen på væggen”

  Jeg er heller ikke til de traditionelle familiebilleder og portrætter – og dog…
  Jeg elsker portrætvæggen i mit barndomshjem med bedsteforældre, olde og tip, tip-tippere… og måske især de klassiske familiebilleder af min bedstemor og hendes forældre og 11 søskende foran deres gård, for det bringer minder om fantastisk familiesammenhold og dejlige oplevelser.
  Er dog ikke selv glad for at blive fotograferet, og synes oftest det bliver meget kunstigt at stirre blindt smilende ind i linsen, så er meget mere til denne form.

 7. Lækre billeder – helt sikkert 😉 elsker også billeder der ikke er så opstillede, kan godt lide, at nuet bliver fanget. Synes Jeres familiebillede er fantastisk, præcis fordi det ikke er opstillet – og dog, I har sat Jer, men det virker ikke opstillet…

  Var på din vens fotoside, er vild med de billeder i studiet, fordi de har sort baggrund. Der kommer ikke alt muligt “krims-krams” med bagved… det er “hårde” billeder, på den raffinerede måde 😉 fedt ;-))

  Kan godt forstå du elsker alle billederne…

 8. Virkelig flotte billeder!! Jeg er ikke selv fan af familieportrætter, de opstillede af slagsen men det der, det kunne jeg sgu godt gå med til, helt naturlige og dejlige at se på! Smuk familie!

 9. Hvor er i bare en fantastisk fin familie. I passer bare sammen. 🙂 Gode billeder. Er bestemt heller ikke vild med opstillede familieportrætter, men de her er vildt gode.

 10. Helt fantastiske billeder! Jeg er okay med familieportrætter også af den opstillede slags, fordi jeg synes at der er noget så hyggeligt over at blive foreviget sammen. Måske skyldes det at jeg er skilsmissebarn og der aldrig har været “samling” på tingene. Men endnu bedre end opstillede portrætter kan jeg lide disse. Det er nogle virkeligt smukke og naturlige billeder!

  Kh. Mirjam

 11. Smukke billeder Christina:-) Jeg har en fotograf veninde, og de billeder hun har taget af mig og S, ser jeg på dagligt med glæde i maven!
  Familieportrættet er min favorit, I ser så levende ud, og det stråler af kærlighed:-)

 12. Hvor er de gode de billeder, i ser meget naturlige ud selv på det opstillede billede! Det sidste med dig og pigerne er også helt fantastisk, hvor er I smukke:-)

 13. Ville skrive til dig, at I er en SMUK familie, men det er jo lige nøjagtig, hvad alle de andre også har skrevet. Men det er I altså! Skønne, skønne billeder!

 14. Fantastiske billeder – er helt vild med billedet af hele familien – den mindstes glimt i øjet og kig ind i kameraet sætter lige prikken over i’et! Godt du gjorde det :-). Og vil lige ønske dejligt bryllup – håber du finder en kjole!
  Anna

 15. Det er nogle virkelig smukke billeder, der virkelig udtrykker familie og kærlighed. Du kan roligt overgive dig til ‘familiebillede-genren’, for disse billeder udtrykker noget helt ægte og på ingen måder noget opstillet. Han var da virkelig ‘fluen på væggen’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.