CentiLong #1

Kender I den fornemmelse af, at kroppen går fuldstændigt i banjo – hjertet banker, man taler i tåge, kan ikke koncentrere sig og trækker vejret på en ret usund måde? Sådan havde vi det i søndags, Lis og jeg, hvor vi lagde den sidste hånd på CentiLong´s første e-bog.

Bogen sendte vi ud i søndags. Vi var mega spændte og nervøse – nu var det nu og vores fritids-underholdning blev en realitet og tilgængelig for andre kreative sjæle. Hvordan blev den mon modtaget? Mange har været med os hele vejen, bakket os op og heppet på os. Men alligevel var det med uro og kriller i maven, vi sendte den første afsted. 
 
Bogen er blevet taget rigtig godt imod – og vi sidder med en følelse af ydmyghed. Tusinde tak. Det lyder som en floskel, men pga blogland er vi kommet rigtig godt fra start. Tak. 
For længe siden i forbindelse med CentiLong facebookside, lovede vi, at vi for hver gang 100 nye likes kom til, ville trække lod om et eksemplar hver på vores blogs. Og med mere end 450 likes udtrækker vi nu fire vindere hver. Hvis du ikke allerede liker siden, kan du hoppe ind at gøre det med det samme. Måske vinder du en af de næste to e-bøger i puljen lige om lidt?

Jeg har trukket følgende 4 navne :

Lotte Mølgaard 

Line Myrup Gregersen 

Anita Alling Dam 

Helena Thell 

Hvis du er en af de heldige, skal du skrive en mail til centilongshop@gmail.com. Hvis vi ikke hører fra dig inden udgangen af ugen, trækker vi en ny vinder. Hvis du kender en af vinderne, kan du jo give dem et hint, så de kan få deres præmie.
Hvis du ikke er nævnt, så spring lige en tur over til Lis, som også har trukket 4 vindere, måske du er heldig dér.

Vil du købe bogen og printe og sy mønstrene, så kan du gå direkte i CentiLongshoppen her. Vi lægger løbende billeder ind ad de mønstre, der er på vej. Du kan naturligvis betale med både dankort og via bankoverførsel.

Hvis du allerede har syet noget fra den og gerne vil vise det frem, så kan du enten uploade billeder på CentiLongs facebookside eller lægge et link til den side, hvor man kan se mere. Eller begge dele. Vi vil i hvert fald rigtig gerne se med! 

5 thoughts on “CentiLong #1

    • Og jeg har lige sendt den afsted 🙂 God fornøjelse og lov mig, at du sender billeder af dine færdige sager retur ikke? VI VIL SEEEEE – Knus C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.