Bluse

Jeg er ved min 2. udgave af en bluse til mig selv. Jeg har et billede af en bluse i mit hovede – løst bluse med raglan ærmer, fast kant i halsen og poset i hele udtrykket. Jeg har forsøgt mig frem med to forskellige vidder og NU har jeg fundet de mål, som passer det jeg gerne vil nå.
Jeg kan blive helt elektrisk, når jeg skal kaste mig ud i et projekt selv. Jeg bliver ved, til det bliver ordentligt.

Jeg syr min forsøgs-bluse op i seersucker. Det er billigt og det er ok, hvis jeg får flip og kyler det i skraldespanden.
HVIS det nu er, at modellen lykkedes, så vil den også være ok at have på – end hvis jeg skulle sy den op i bomulds-staut.

Jeg skal lige have lavet ærmer og bund færdig, så tror jeg, at jeg tør kaste mig ud i at sy den op i et stykke Liberty, som jeg har liggende til formålet.

Dog tror jeg faktisk, at jeg bliver ret glad for denne her udgave, også! Den ender i hvertfald ikke i spanden som den forrige 😉

Rigtig god weekend til jer derude

8 thoughts on “Bluse

 1. Jeg er vild med små tern, så jeg glæder mig til at se den i “hel figur” og selvfølgelig også modellen i det lækre Liberty.

  God weekend. Kh Mette

 2. Hej Mette
  Jeg er nemlig også helt vild med tern. Seersucker er lidt groft i vævningen, men det er nu alligevel OK, når det skal være. Jeg skal nok vise den frem, når den er helt færdig.. det er den snart, men nu er børnene hjemme, så jeg får ikke lavet andet end sandkasse kager fra nu af 😉

 3. Som den tern elsker jeg er, kan jeg kun bifalde at din fine bluse ikke ender i skraldespanden (men jeg ved lige hvad du mener, når du gerne vil have den helt rigtig).
  Der er bare noget enkelt og elegant over tern, og jeg tror virkelig aldrig jeg bliver træt af dem. Ja, heller ikke enkle striber…
  Og så skal i bare have kæmpe, kæmpe ros for jeres e-bog. Hvor er det bare et stort og grundigt arbejde præsenteret på den smukkeste og indbydende måde. Jeg glæder mig som en gal til at sy og eksperimentere med jeres mønstre. :))

 4. Jeg kjenner helt igjen den litt maniske følelsen. Selv skal jeg nok snart i gang med forsøk 4 på å tilpasse et kjolemønster til meg 🙂 Ha en super weekend!

 5. Kære Christina

  Jeg har ikke fulgt med på bloggen tidligere, så har læst en del tilbage for at “lære” dig lidt at kende. Ord er fattige, når man læser din sygdomshistorie, men hatten af for din måde at takle det på. Det må fandme være svært. Jeg er slet ikke itvivl om at det må gå op og ned, men alligevel emmer din blog af sødme og positivitet og jeg glæder mig til at følge med på sidelinien fremover. Al det bedste til dig og din familie. Kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.