Aften

Jeg er alene hjemme – ungerne sover, men Henrik er kørt til møde og jeg nyder alenetiden. Faktisk sidder jeg og laver venskabs-armbånd, som jeg gerne skal mestre inden sommerferien, hvor jeg skal tilbringe et par uger med en masse teenagepiger, som med sikkerhed vil elske at lave dem. Det har været lidt et projekt for mig tidligere i dag, da jeg skulle knække koden til, hvordan man liiige gør det her. Den første cm for mig blev en stor knude – ikke kønt overhovedet – men pludselig gik teknikken op for mig.
Jeg har et board på Pinterest, som hedder To Do With The Girls, hvor jeg pinner nogle af de ting, som man kan lave med pigerne. Hvis du tænker på at prøve venskabsarmbåndene af, så kan du finde en guide til det derinde eller springe direkte til min kilde her.

For et par uger siden skrev Helle til mig, at hun havde 2 billetter til musicalen “De 3 musketerer” på Odense teater. Af rent hjerterum havde Helle (som arbejder som sufflør) tænkt, at vi måske havde brug for et lille afbræk. Det er nok en af de bedste danske musicaller, jeg længe har set – ren nostalgi at sidde og rocke med i stolen på balkonen. Mindet om den oplevelse fik mig til at hente en af mine gamle yndlings musikere ned på Wimp – Bonnie Raitt´s album – Luck of the draw. Det er nok mindst 6 år siden, jeg sidst har hørt den plade – jeg elsker den stadig enormt.

Jeg havde sporadisk snak med en kær venindeflok en dag, hvor en af pigerne nævnte, at hun havde sunget med på en sang og hvilken følelse det gav i kroppen. Jeg husker, at det fik mig til at stoppe op og mindes lige netop den fornemmelse, hun beskrev.

Det er en følelse af lykke. Den smager jeg lige en bid af lige nu 🙂

26 thoughts on “Aften

 1. Dejligt at høre fra dig. Jeg elsker selv venskabsarmbånd, og forsøger at lære Rasmus det.
  Håber I får dejlige uger med pigerne.
  Kram til dig du skønne kvinde!

 2. Det var jo godt, at I havde en sjov aften!

  De bånd knyttede jeg, da jeg var i kibbutz i 1990. Jeg tror da, at jeg vil se om jeg stadig kan huske teknikken. Tak for tippet/reminder.

  Mange hilsner fra Helle.

 3. de armbånd kan jeg huske vi lærte at lave som børn når vi var på feriekoloni, jeg har også lært mine drenge at lave dem, men sjovt nok er det ikke noget de gider at dyrke 🙂

 4. Super fede bånd. Dem tror jeg lige jeg skal lave nogle af i min ferie, hvis jeg kan finde ud af det… har aldrig prøvet før 😉 Tak for den gode inspiration 😉 Hm good old Bonnie… tak for reminderen. Det gibber stadig i mig, når jeg tænker på, da jeg hørte hende på Wembley for 20 år siden ( den dag Danmark blev europamestre). Tror da lige jeg skal have gravet et par gamle cd’er frem igen 😉 Hendes udgave af I can’t make you love me er så fantastisk!!!

 5. Blev helt inspireret og har selv kastet mig over de gamle armbånd 🙂 både de der venskabsarmbånd og nogle af en anden knytte teknik..

 6. vor herre til hest som har jeg lavet mange af den slags i min skoletid. Skulle lige prøve igen, inspireret af dig. Men ak – nogle færdigheder går vist lidt i glemmebogen. Må træne…. en del.

 7. Hej
  Jeg er lige faldet over din blog. For første gang:) Og grunden til det var, at jeg ledte efter sy opskrifter på posebukser…sådan nogen syede du i 2009…:)Og det var flotte.
  Hvis du stadig har opskrift eller tegning på dem, er jeg interesseret:)Her i 20012.
  Dejlig blog ellers.
  Kærlig hilsen

  Katrine

 8. PS. Jeg er først begyndt at sy nu og kan se, efter at have kikket lidt mere på din blog, at du har egen butik…Måske skal jeg så betale for en opskrift…? Afholder du sykurser?

  Der ud over er vi i 2012 ikke 20012;)

  Hilsen Katrine med 1000 spørgsmål.

 9. De armbånd lærte vi at lave på “fritteren” som unge i 80´erne, men jeg kan simpelthen ikke længere huske, hvordan man gjorde… Hav en dejlig ferie.

 10. Hi! I’ve been reading your blog for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Porter Texas! Just wanted to tell you keep up the fantastic work!
  engineered hardwood floors

  Here is my blog post – hardwood flooring

 11. Undeniably believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the net the easiest
  thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed
  while people consider worries that they plainly do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people can
  take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

  Also visit my web-site – hardwood flooring

 12. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to be running off the screen in Internet explorer.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post
  to let you know. The design and style look great
  though! Hope you get the problem solved soon.

  Many thanks

  Here is my webpage: http://www.flooranddecoroutlets.com/hardwood-solid.html

 13. What you posted made a ton of sense. But,
  think about this, what if you were to create a awesome title?
  I mean, I don’t want to tell you how to run your blog, however what if you added something that grabbed folk’s
  attention? I mean “Aften” is kinda boring. You might look at Yahoo’s front page and see how they create post titles to grab viewers interested. You might try adding a video or a pic or two to grab readers interested about everything’ve written.
  In my opinion, it could bring your blog a little bit more interesting.

  engineered hardwood floors
  my site > hardwood floors

 14. fantastic points altogether, you just received a new reader.
  What could you suggest in regards to your publish that you made a
  few days in the past? Any positive?
  hardwood floor refinishing

  Also visit my weblog: engineered hardwood floors

 15. typically, this circumstance develops in very young children,
  including sheets and towels put-upon by the person
  with Impetigo. Our girl was two, and the in the main in children
  who are 12 or below, but now and then seen in adults.

  My web page skin rashes that itch

 16. I’m really loving the theme/design of your blog. Do you ever run into any browser compatibility issues? A small number of my blog visitors have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any tips to help fix this problem?

  Here is my website :: hair loss
  my web page :: mctommes.nl

 17. This is the right website for anybody who wants to understand this topic.
  You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really will need to…HaHa).
  You definitely put a fresh spin on a subject that’s been discussed for years. Wonderful stuff, just wonderful!
  business continuity program

  Check out my web site – atlanta news

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.