Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Unger |

Unger

Ofte får jeg at vide, at de to små ligner hinanden på en prik. Det lyder tit, at “de er som snyt ud af deres fars næse”. Kender I det, at man derfor søger lidt ekstra af sig selv i de små? Sjælden får jeg at vide, at der er noget af mig i dem. Hrumf!
Så er det kun sådan henkastet – “Det er deres mors temperament”. 
Typisk ikke?

De ligner hinanden meget. Det kommer jeg ikke uden om, men jeg synes nu også, at der er noget anden end far i Alfred.
Ida ligner Henrik så utrolig meget. Men kan I ikke give mig ret i, at Alfred da ligner mig lidt? Bare en smule?

Det er sjovt med de to. Alfred er vild med Ida. Han løber efter hende, hiver hende i håret, tager hendes ting og spiser hendes mad. Og hun finder sig i det.
Ida fik forleden dag tilsendt LEGO DUPLOs nye prinsesse sæt. Hun er meget optaget af Snehvide og Askepot – og det nye LEGO tema, faldt lige i hendes ånd. Jeg havde ikke regnet med, at Alfred måtte være med ved bordet, men hun var helt opslugt i legen. Selvom da han slog hende i ryggen med en vogn.

Når jeg sidder og kigger på det søskendeforhold ungerne har (dem alle tre, ej at forglemme), så kan jeg få det der stik i hjertet og tanken at vi burde have 2 mere.
Og dog.

Spørg mig i morgen kl. 5. 20 når Alfred vågner, så har piben nok fået en anden lyd.

Kan I for øvrigt genkende bordet og stolen? Jeg har været forelsket i We Do Wood børnesættet i over et år nu. Alfred fik det i fødselsdagsgave af os her i april. Det er dansk design, når det er bedst!

19 thoughts on “Unger

  • Arggg Christina! Hmm… jo de ligner hinanden… for øvrigt. de er så skønne. Glæd dig til Bertram bliver så stor, så Badutten bliver et hit sådan for alvor. Det er så sjovt..

  • Det bliver bare bedre og bedre herhjemme. Han synes allerede hun er supersjov og skraldgriner af hende.. Det er fedt med søskende:)
   Vi kan godt sige Alfred ligner dig en smule:)

  • Hvor er du sød, tak. Det varmede…. (ligesom at tisse i bukserne).

   Jeg er vild med den søskende kærlighed.. de bliver sjove sammen og den underholdning de store giver er 1000 gange vildere end vores.. ikke sandt?

  • Jo det er utroligt. Og skønt at tænke på at alt det, vi allerede har oplevet med Selma har vi til gode med Bertram. Og der kommer bare mere og mere:)

   I øvrigt får vi også ALTID af vide at Selma og Bertram er mini-jonasser:) Det er vist kun mine forældre der synes at Selma er en tro kopi af mig i den alder – minus øjnene, som hun helt sikkert har fra ham. 🙂

 1. Hvor er de søde! Og kender det godt, det første halve år sagde alle at Lauritz lignede sin far på en prik… Nu synes jeg han ligner mig 😉

 2. OMG, hvor er de bare smukke og dejlige, Christina….hvem end de ligner ;o)
  Får også tit lyst til at få flere børn. Især, nu hvor Alfred er blevet så stor og bare er så sød som dagen er lang. Suk!
  Knus Ulla.

  • Det er forfærdigeligt Ulla. Vi har ikke overskuddet, men tanken om en til kunne altså godt få gang i mig.. Alfred er super kær.. men hvor går tiden god stærkt.. hader det.! Kram C

 3. Jeg kan nu godt se noget af Alfred i dig. Ansigtsformen måske. Jeg kan i hvert fald se noget!
  Og ih, hvor er dine børn dog bare kære når de sidder der og spiser sammen.
  ååh!

  Kh Julie

 4. Slap af hvor er de KÆRE! Virkelig søde børn du har C! Synes Alfred har dine øjne – kan det passe?

  Det er virkelig sødt med alt det hår, Alfred har. Fleur har jo ingenting – synes faktisk Alfred ser noget ældre ud en Fleur, med alt det hår..?

  Kram

 5. Skønne unger! Hvem de ligner (mest) skal jeg ikke kunne sige da jeg kun har set dig (på fotos). Smukke er de, uanset hvem af jer de ligner mest.
  Jeg sidder ofte og kigger på mine børn, og tænker det bedste jeg har givet dem er (i vores tilfælde) en søster – en af lege med, en at løbe efter, en af skraldgrine og pjatte med. De gør mig så blød om hjertet, så jeg ved lige hvad du mener 🙂

 6. Hvor er ham den lille Alfred altså blevet stor…jeg synes ikke det er ret længe siden du præsenterede den spæde dreng her på bloggen :)Herhjemme ligner vores søn mig på en prik og vores datter ligner sin far, men jeg tror nok sønnike ville ønske, at det var omvendt, når andre kommenterer på det.
  (De der skønne store blå øjne dine børn har fået sig, dem kan man da slet ikke stå for vel?)

 7. Smukke, smukke børn! Jeg synes de ligner hinanden på en måde, hvor man kan se at de er søskende, men alligevel ikke som to dråber vand.

  Vores børn ligner slet ikke hinanden, synes jeg – kun lidt, når de sover, men det er vist lidt søgt. Umiddelbart ligner vores to børn heller ikke nogen af os specielt meget – selvom jeg kan se træk af mig i dem begge 😉 Det er sådan lidt 50-50 om folk synes at de ligner mig eller Stinus heeelt vildt – men jeg foretrækker, når folk synes at de ligner mig 😛

  Håber ellers at det går godt! Kan godt følge dig i det nyeste indlæg at der må være en underlig følelse at have så meget at glæde sig over her og nu og samtidig bekymringer og uvished om fremtiden og hvornår behandlingen er overstået.

  Og stort tillykke med CentiLong-bogen! Jeg har selvfølgelig “liket” på FB 🙂

  Kh. Mirjam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.