Status

I fredags var jeg til en længe ventet samtale på OUH. Det er det værste i denne proces, at der er så meget ventetid. Siden den første behandling i februar, hvor jeg kort tid efter fik skannet min overkrop – har jeg ventet på svar. Det er svært med uvisheden og bekymringerne der følger med, at holde sig oprejst og positiv hele tiden.
Samtalen er endelig overstået og jeg har fået de svar, som jeg regnede med. Cellerne er stadig aktive, hvilket betyder at jeg skal have en behandling igen. Det kommer ikke bag på mig, da det normale er mellem 2 og 4 behandlinger. Heldigvis kunne lægen fortælle, at canceren er på vej ud af mit system.
Hvordan har jeg det nu? 
Jeg er ved godt mod. Jeg er hovedsageligt positiv i min hverdag, dog kan jeg sagtens mærke, at jeg hurtigt bliver drænet for energi. Mine tanker/bekymringer kører rundt i mit system, selvom at jeg ikke lader det komme til udtryk.
Jeg er startet så småt på arbejde igen. Jeg er ikke tilbage i fuld vigør, men de få timer jeg er der, giver mig så meget ekstra positiv at holde ud med. At være afsted og få tankerne væk gør en forskel. Som ugerne går øger jeg i tid. Efter næste behandling, som forhåbenligt bliver den sidste – så skal jeg tilbage på fuld tid.
Det der er min udfordring er klart, at det ikke er en sygdom, der er hurtig at komme over. Jeg skal væbne mig med tålmodighed, acceptere at der går et halvt år mellem hver behandling, at der derefter igen kommer 2 måneder inden jeg får nogle svar. Det er simpelthen nervepirrende til tider. I går fik jeg nogle svar, som i hvertfald fik mig til at slappe mere af.
Heldigvis går vi en skøn periode i møde. De sidste par eftermiddage har vi været ude i haven. Planterne spirer – selv vores pæoner har sat af til blomster i år. Solen skinner – det kan man ikke blive andet end i godt humør af!
Jeg hænger ved, hænger i og prøver på at bevare begge ben på jorden og det ene solidt i næsen. Man bliver sgu stærk af sine udfordringer. 
Er den pæon knop ikke lidt fræk at se på? Eller er det bare mig? Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg synes den ligner.. Måske lidt en aberøv. Tænk engang hvor smuk den bliver om lidt!

26 thoughts on “Status

 1. Jubii!! Dejligt at høre at det går den rigtige vej!!!
  Pæonen ligner næsten noget fra en gyserfilm.. Lige om lidt, vælter det ud af den med et eller andet ulækkert snask, der er dødeligt-giftigt!! fnis

  Hav den dejligste dag og keep fighting!! (Men det ved jeg at du gør)
  Lotte :O)

 2. Dejlig at læse det går den rigtig vej, og du lyder til at være rigtig sej… Men 2 mdr. vente tid for at få svar, det er sku ikke helt fair.

 3. Christina, du er meget inspirende. Du er Pro aktiv! Kræften er kommet tid dig, men du kæmper med dersom du kan, prøver at holde dig i gang, tænke positivt, gøre ting som du ved givetvis lidt energi, f.eks sy og gå i haven mm. Du er en lille power woman 🙂 jeg synes du er sej!
  Kh viola

 4. Kære Christina
  Dejligt at høre at det går den rigtige vej, og du stadig er ved godt mod. Er ikke i tvivl om, at den forhåbentlig dejlige sommer vi går i møde er med til styrke dig:-)
  Du er en sej kvinde, og du kommer styrket over på den anden side!
  Kh Stine

 5. Kære søde dejlige Christina

  Det var dejligt nyt! Så er du så langt! Siger det lige igen for tror du har brug for at høre det igen og igen for at holde humøret højt og styrken kørende! Du er eddersparkeme sej!! Du skal nok få ram på den lortesygdom – Jeg er slet ikke i tvivl! Du er ung, du er stærk, har et positivt livssyn, er passioneret og har ALT at leve for!

  Mht blomsten. Helt vildt smukt billede… og ja, det ser lidt slimet ud, men ser samtidig helt vildt stærk ud. Meget symbolsk, altså det med styrken hihi (:

  STORE forårskrammere herfra Camilla

 6. Hold op hvor er du sej…
  jeg har stor SÅ respekt for dig :)Jeg beundrer hvor stærk du er.
  Jeg mangler ord…..
  Selv om jeg ikke kender dig,så er det så tit jeg tænker på dig…bare det kunne hele dig:)

  Jeg sender mine små engler din vej.

  Rigtig mange knus og kram herfra

 7. Jeg tror man komemr SÅ klangt med troen på det gode og de positive tanker. En positiv tanke hvivler mange flere gode med sig og til sidst kan alt det gode man tænker også mærkes i alt man foretager sig og det er nærmest religiøst – det ved jeg. Men det er jo med at finde de ting der virker for een og så må man kalde mig Mads…men jeg har lært så meget af mine sygdomsperioder og faktisk kan jeg ikke sige ret meget dårligt om det nu her bagefter (ift. kræften), for det er jo bekræftende bare at være til : )

 8. Du er virkelig en kæmpe! Jeg har fulgt dig længe, men aldrig rigtig kommenteret. Jeg må bare sige, at du er så utroligt stærk, og dit livsmod vil uden tvivl hjælpe dig i mål!
  Mange stærke tanker Julie

 9. Dejligt indlæg! Og jo jeg havde faktisk de samme tanker om den dersens knop.. :)))) Langt inden jeg læste hvad du skrev med småt.. Ved ikke om et siger mest om dig og mig ellers knoppen.. :))
  Dejlig solskins bededags ferie til dig og din familie!

 10. Kære Christina,
  Hvor er det dejligt at høre! Selvom jeg ikke er så god til at kommentere dine indlæg, er du ofte i mine tanker – og jeg beundrer din styrke og din fantastiske kampgejst. Og jo, den knop har så absolut en ret så fræk lighed med en aperumpe 🙂 Rigtig god bededagsferie til dig og dine kære.
  KH Bodil

 11. Hvor er det dog dejligt at høre, at det ser positivt ud. Selvfølgelig er man træt på både krop og sjæl, men mon ikke solens stråler og den dejlige årstid kan hjælpe lidt på energien. Flot billede du har skudt…god bededagsferie til jer 😉

 12. Kære Christina
  Hvor er det dejligt at læse, at du nu har fået nogle svar og at du kan gå sommeren i møde med lidt mere ro i sindet 🙂

 13. Thumbs up herfra..! Du skal nok komme stærk og klog-på-livet ud af det her! Jeg har en gang læst ‘helbred dig selv’ en meget meget inspirerende bog! Kvinden bag fik konstateret uhelbredelig cancer (troede lægerne) men hun kæmpede sig ud af det og er i dag fuldstændig cancer-fri! Du minder mig om hende.. Det er så øjenåbende og hudløst ærligt at læse med hos dig, tak for det!!!

 14. Kære Christina! Det er jeg simpelthen bare så glad for at læse. De bedste hilsner til dig og din familie. I fortjener det aller bedste.

 15. Kære christina,
  Mod-håb og kærlighed stråler ud af din blog og dine tekster- sikke en kæmpe og stærk kvinde du er med overskud til at dele ud og give den hele armen når det i virkeligheden handler om dig – du deler ud og beriger din verden – du er en ener og jeg håber og tror fuldt og fast på at du nok skal vinde denne kamp 🙂 alt det bedste og kærlig hilsen fra Mette

 16. Dejligt at læse Christina. 2 måneders ventetid er urimlig lang tid, men du viser gang på gang du har ben i næsen.
  Paeonen er smuk, min absolutte yndling. -jeg kan godt se din sammenligning 🙂

 17. Kære Christina
  Jeg har også haft et par svære tider i mit voksenliv. Der er vist ikke nogen recept eller opskrift på, hvordan vi hver især kommer bedst, skånsomt og sikkert igennem de perioder. Men i den sidste periode, som trak søm, var der en person, som skrev til mig, at jeg skulle finde gaven i problemet. Jeg tænkte en del over den sætning, og ikke fordi den giver vejledning og rådgivning i, hvordan man lige tackler den enkelte situation og ens egen reaktion og handlemåde, men på den overordnede bane hjalp den mig. Banal eller ej.
  Knus og kræfter til dig

 18. Jeg føler med dig, og er så glad for at kræften er på vej væk. Min mor var ramt men klarede den og hun lever godt indimellem kontrollerne. Hold modet oppe 🙂

 19. Kæreste Christina. Her til aften googlede jeg på stribede tapet og din skønne sort og hvidstribede kjole dukkede op. Jeg har selv ikke været aktiv på bloggen det sidste år, men kunne genkende den og tænkte jeg lige ville se, hvordan du havde det. Jeg blev helt paf og har nu tudet en halv time efter at have konstateret, at du er syg. Til trods for jeg kun kender dig i blogland virker det fuldstændig urealistisk at stoppe med at læse din blog på et tidspunkt hvor du var forelsket i drengenavnet Alfred og lige havde fået det lækre drengebarn og nu sidder her et år efter og læser om din kamp. Hvor er det skide uretfærdigt for dig, din familie og børn! Selvfølgelig klarer du skærerne – det tvivler jeg slet ikke på. Du er pigen, som altid har gået forrest når det gælder om at bekæmpe drager og pisseirriterende monstre – og du er med din store styrke og seje vilje bedst forberedt til at udkæmpe denne kamp. Stod jeg ved siden af dig fik du det største knus og kys på panden med fortrøstning om du er den sejeste. De bedste tanker herfra Rikke – tidligere “Housedancegirl”

 20. Så fint billed Christina! Er det ikke tæt på perfekt, lyset falder perfekt, baggrunden er virkelig god, ren og enkel – ikke forstyrrende. Og så er det bare så knald skarpt! Fint fint fint..

  God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.