Photoshoot going crazy

I lørdags fik Lis og jeg samlet pigerne til en god omgang CentiLong foto-skyderi. De modeller, som vi den sidste tid har tegnet og brainstormet på er endelig blevet færdige og flere styles var klar til at blive vist frem.

Frida og Ida skulle stå modeller, hvilket gik op i hat og briller. De havde det sjovt. Vi havde det sjovt – og vi fik nogle ret gode billeder i kassen. De tre ovenover er et lille sneak-peak på, hvad det er for nogle mønstre der kommer i E-bogen. Lidt flæser, kalvekrøs og sløjfe lækkerier, som kan sættes på en haremsdragt, kjole eller små bukser. De er rent ynde – siger vi og ser pigerne te sig som ovenover?!

Det er fedt, at vi snart kan se en ende på vores første projekt. Bogen tager form – billederne er vi ved at gøre klar. Mønstrene skal nu tegnes op og lægges på computeren som PDF filer. Vi glæder os rigtig meget til at sende CentiLongs jomfrubog afsted. Det var ikke længe nu.

Der er allerede godt gang i vores facebook facebook side. Kom med over og følg med. Vi viser de forskellige styles frem. Når bogen er i luften vil der komme andre spændende tiltag, så klik jer ind her og Like Like.

33 thoughts on “Photoshoot going crazy

 1. Dette ser så utrolig bra ut! Jeg følger facebook-siden, og ser veldig frem til utgivelsen Ü Nydelige bilder!

 2. Dygtige, talentfulde mennesker er i. Hvor er jeg bare glad på jeres vegne. Og hvor er det nogle skønne billeder – og søde små piger.
  I har begge sådan en sans for detaljer og elegance. :))

 3. Hei
  Er litt usikker på om jeg har forstått dette. Kommer mønstrenetil salgs på facebook?

  • Hei 🙂 bogen kommer til at kunne købes på en shop inden længe. Vi har endnu ikke offentlig gjort hvor, men det sker meget snart. Hold øje, så
   Lover vi at fortælle meget mere. Kh Christina

 4. Åh hvor spændende… Mon det er nemt at sy? Er stadig i lære….:) må ind på jeres facebook side og like like:)
  Sikke nogle skønne unger og man kan helt mærke de hygger:)

 5. Det er altså nogle lækre modeller (både unger og tøj). Og den tykke mavse er da ikke til at stå for. 🙂

  Glæder mig til at se det færdige resultat.

 6. Wow kanon idé. Jeg vil melde mig under fanerne af folk som glæder sig til at få fat i bogen 😉 Håber bare I laver mønstrene op i nogle str, min datter kan bruge (6-8 år). Hun vil elske de skønne modeller!
  God pinse!

 7. Wow kanon idé. Jeg vil melde mig under fanerne af folk som glæder sig til at få fat i bogen 😉 Håber bare I laver mønstrene op i nogle str, min datter kan bruge (6-8 år). Hun vil elske de skønne modeller!
  God pinse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.