Liberty bloomers

Jeg har været i gang med at sy nogle shorts til Ida. Jeg har nogle ret fine Liberty rester liggende i skabet, som ikke kan bruges til ret meget andet end en lille klud om en 3 årig rumpe.
Jeg er ret vild med bloomers og der er jo egentlig ikke ret mange ben i at korte et buksemønster op, så det passer i længden til et par shorts.

Jeg har brugt et mønster fra Symagasinet nr. 5/2012. Der var et par søde short med en fast kant for neden, som jeg undlod at sy på. Bukserne havde en ret poset facon, som var ideel til et par bloomers.

Ind i mellem skal man bare kaste sig ud i at prøve mønstrene anderledes af. Tidligere har jeg fulgt en syvejledning til punkt og prikke, men når man bliver mere ferm til forskellige teknikker, som vælger man som oftest det der fungere bedst for en selv.

Jeg har klippet ud til et par shorts til Marie. Hun vil faktisk have et par bloomers som Ida – du skal bare sy 3-4 stykker, Mor. Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er hip, at en pige på 10 går rundt med et par bloomers, så jeg prøver en anden model af, som jeg TROR, hun vil blive glad for. Er lidt spændt på om det lykkedes.

18 thoughts on “Liberty bloomers

 1. De er jo bare super skønne, har selv leget lidt med tanken om at lave nogen til vores lille mus… Men nu hvor jeg har set dem “in action” bliver det helt sikkert til noget…
  Go’ sommer.

 2. Jeg har lige siddet og kigget på det samme mønster og overvejet om jeg skulle lave med elastikkant for neden eller ej. Har jo 2 små rumper herhjemme, der ville gøre sig godt i en masse småblomstrede bloomers hele sommeren lang 🙂

 3. Jeg har syet et par shorts (samme mønster) med fast kant for neden. Den 3-årige elsker dem, men jeg synes, de er blevet for posede pga kanten. Tror da lige jeg skal prøve et par uden kant – stoffet ligger klar. 🙂 Marie-Louise

  • Hej Marie-Louise – prøv at klip shortsene uden sømrum, hvis du synes det er for meget. Jeg synes det er dét, der gør det fint.. men shortsene er ret søde med løbegang og elastik 😉

  • Det har jeg også overvejet. 🙂 Jeg kan godt lide, når det poser, men enten har jeg fået klippet for stort syrum, eller også falder barnet uden for normalrammen. Lidt tosset ser det i hvert fald ud. Det skal jo ikke være et par shorts, der kommer gående med et barn, hellere omvendt. 😉 Men egentlig er det ikke så aktuelt – her vælter regnen ned. Jeg er ret misundelig på den danske varme. Send lige lidt sydpå, tak. Sandalerne står klar nye og ubrugte og sommerkjolerne venter i skabet. 🙂 ML

 4. Hvor er de skønne. Jeg ville så gerne sy igen, jeg syns bare ikke jeg har tiden… Æv. I aften så skal jeg, det lover jeg mig selv!

 5. Kære Christina
  Hold nu k… hvor er hun (og shortsene) bare skøn. Jeg har fulgt dig og din blog længe, men aldrig sendt dig en hilsen. Jeg ved ikke helt hvad det præcis er, der gør at jeg netop ved dette indlæg, fik en trang til at sende dig en hilsen. Men jeg tror faktisk, det er Idas små søde og stadig babytykke fingre, der holder så fint på den lille mad, der fik mig helt i knæ:-)

  Faktisk har vi også en del gange handlet tøj på TS – min Selma er nemlig lidt større end din Ida. Du har en fantastisk blog og jeg holder meget af at læse det du skriver og ikke mindst vil jeg give dig en stor cadeaux for den måde, hvorpå du vælger at dele livets genvordigheder med os andre.

  Jeg ønsker dig en bedste sommer.

 6. Det ansigtsudtryk der – hun er bare for lækker : )

  Hvordan kan det være at dit profilbillede ovre på min læseliste, er helt anderledes and det man ser her på din egen blog egentlig? Ved du det?

  : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.