Haremsdragt

Jeg har den sidste tid brugt min fritid i selvskab med Lis. Vi tegner og sætter farver sammen i det uendelige. Det er fedt at udfolde sig sammen og jeg glæder mig meget til at vise jer, hvad vi egentlig arbejder på.

Jeg er blevet udfordret i at tegne en idé, som jeg har haft et færdigt billede af i mit hoved. Jeg er vild med haremsbukserne og ønskede at lave en buksedragt med denne effekt – samtidigt med at koble sløjfe detaljen på, som jeg er lidt begejstret for.

Haremsdragten ser I her. Se lige bort fra, at den godt kunne have brugt et strygejern, men Ida var motiveret for at stå model, så det var med at slå til.

Den er blevet god. Hængerøven og det yndige koblet godt sammen. Det giver et ret fint udtryk. Jeg har desuden udvidet dragten med forskellige detaljer. Dem vil I se mere til inden længe, hvor vores ihærdigheder snart gerne skulle ende ud i nogle små e-bøger.

Det er fantastisk at begynde at få noget af det jeg brænder for – ud sådan for alvor. Jeg tror i øvrigt ikke, at jeg havde overlevet det her sygdoms helvede, hvis jeg ikke havde haft det kreative rum til at gemme mig i. Det har været sådan en befrielse.

28 thoughts on “Haremsdragt

 1. Hold da nu op hvor er de søde…både bukser og model 🙂 du er simpelthen så sej til at få idéer og føre dem ud i livet. Ville ønske jeg havde samme mod.

  • Det er heller ikke konstant at jeg får idéer der tager form.. andre ting må jeg ofte sige farvel til inden de for ben at gå på.. desværre…

 2. Den er virkelig god. Well done. Det fungerer rigtig godt med detaljen.

  Og hende statsmedisteren er nu altså en yndig bandit. Heldigt hun gad lege model en kort stund.

  Med denne forsmag så er jeg super spændt på jeres e-bog. Det kan kun blive godt med jer som team. 🙂

  • Det fungerer fint med medisteren.. hun skal ind i mellem motiveres bigtime, så det ikke går op i hat og briller 😉 Jeg håber det bliver godt med vores planer 😉

 3. Fantastisk lækker…

  Jeg glæder mig vildt mig til at snuse til de e-bøger I bliver ved med at hinte til… Tror allerede nu de står på min “must have”-liste!

 4. Ej hvor er den fin – jeg glæder mig til at se hvad jeres samarbejde munder ud i. Dejligt med kreativt frirum – men også dejligt med kreativ sparringspartner kunne jeg forestille mig.

  • Det betyder rigtig meget at have en sparringspartner.. det fede er, at vores ambitions niveau spiller sammen.. Det er en fordel.. og vores miljø er ret fedt at være i 🙂

 5. Perfekt og usandsynlig flot med skønne detaljer. Det er virkelig en fornøjelse at se hvor gennemarbejdet og sirligt du kreerer!
  Hvor dejligt for dig, at dine mange idéer forvandles til håndgribelige smukke ting.

 6. Ej hvor sjovt. Jeg postede igår et billede jeg havde fundet af en lignende dragt fra Pinterest og spurgte om der var nogle der havde ideer til et snit mønster. Dukker der evt et mønster op i en e-bog.

 7. Hvor er det bare nogle fine ting du får lavet, og denne dragt oser bare af somer og sol – jeg er helt vild med dine flæse sløjfer.

  De bedste hilsner
  Madam Mertz

 8. Den er da bare intet mindre en fantastisk den buksedragt, jeg er totalt forelsket i den, jeg bøjer mig virkelig i støver over de ting du laver jeg er virkelig imponeret og jeg glæææææder mig meget til at se de e-bøger i får lavet, jeg er i hvert fald en sikker kunde 🙂

 9. Hvor er det bare den fineste buksedragt jeg nogensinde har set – den er heeeeelt perfekt!!! Du er så sej på alle måder…jeg beundrer dit mod og overskud til at dele din verden også når det har været/er hårdt og urimeligt. Jeg glæder mig meget til at se jeres e-bog – er sikker på at det er en lille perle af ren inspiration af højeste kaliber…:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.