Statsmedisteren arbejder

Ida arbejder med sin mor. Jeg synes at fornemme, at hun i hvertfald gerne vil rykke nogle af mine grænser. Det giver sved på panden – og hvor ville jeg ønske, at jeg kunne “gå ned i tid”. Den her alder er så umådelig fed. Hun siger de vildeste ting – ind i mellem må vi bide os selv i kinden for ikke at sprutte af grin. Andre gange står vi med håret i hånden fordi hun kridter banen FOR kraftigt op.

Det er meget rammende, at jeg ALTID har kaldt hendes for Statsmedister. Hun skal nok nå frem!

Billederne er lidt sigende… jeg skulle egentlig bare tage lidt billeder af endnu en af mine tankestrømme´s realiteter – et hårbånd med kæmpesløjfe. Sløjfen er et forsøg – og skal lige justeres i størrelsen. Lis og jeg arbejder for fuld tryk – lige nu med “udtrykket”, så sløjfen skulle prøves af på Ida.
Billederne er nu blevet blandt mine favoritter – hun er gudeskøn – selvom at hun lige har drevet mig så langt ud i tovene, så mine planer for aftenen er spoleret. Jeg har simpelthen ikke mere i mig.

God mandag aften til jer.

27 thoughts on “Statsmedisteren arbejder

 1. Hold K… nogle skønne billeder – hun er da bare for lækker 🙂 Jeg elsker bare den slags billeder hvor ungernes udtryk virkelig kommer ud 🙂

  Her har vi 2 stk unger der prøver grænser af – den store er det dog ved at være nemmere med igen, tror 3 års stædigheden er begyndt at falme lidt nu her hen imod 3½ – til gengæld er det så den lille der nu kører 2 års gimpe-stilen – og hun GIDER ingenting, det er i hvert fald hvad hun siger i sådan ca hver anden sætning for tiden “dig (jeg) gider ikke mor!” og så er “kan selv, vil selv” alderen også begyndt at dukke op hos hende, nok inspireret af storebror, der jo har været der et godt stykke tid efterhånden 🙂

  Så jeg kender godt den med at have planer for aftenen der ender med benene op i sofaen, for det er alt hvad der er tilbage af energi når de skønne små sover sødt 🙂

  OG så er jeg da bare for vild med den sløjfe – glæder mig allerede til Luna lige bliver lidt større (og får lidt mere hår) så skal hun da helt klart have sådan et hårbånd 😉

  Kh Karina

  • Den alder er så vild.. jeg er meget spændt på, om Alfred går samme “mode” igennem som pigerne.. håber at han er lidt mere nede på jorden.. Det er så hårdt at være tålmodig altid.. 😉

   Det er sjovt når Ida gider prøve mine ting af.. Jeg skal ind i mellem lokke lidt.. Du skal da lave sådan en sløjfe.. den er stor, men rigtig fin.. Kh C

 2. Skønne billeder af Ida. Glæder mig sådan til at se dit og Lis’ projekt:)
  God mandag aften til dig – forhåbentlig med stængerne oppe!
  Kh Puk

 3. yes hvor jeg kender det!! Men skøn ser hun altså ud, sikke nogle øjne 😀 Jeg er vild med det sidste billede. Den fine sløjfe understreger lige hele bestemtheden, med et skønt barnligt strejf!

 4. Fantastiske billeder! Hvis jeg var dig, fik jeg det sidste billede forstørret godt op. Det er SÅ fedt et billede! Hun er skøn!

  Stort tillykke med Alfred i går. Håber I havde en skøn dag. 🙂

  KRAM

 5. Er du vimmer nogle skønne billeder søde!!! Hun er fantastisk:) Sløjfen er übersmuk – men falmer alligevel lidt sammen med dejlige Ida..:) Vi har haft det rimelig “nemt” herhjemme med K – men jeg skal love for hun det sidste halve år har taget revanche.. (“det er bare en fase…det er bare en fase…selvstændighed er godt…det er bare en fase..”:)
  Det der pandebånd… Har du betrukket det med noget? Og vil du dele hvordan?:) Mine bliver altid temmeligt trælse i enderne;)
  Håber du sover tungt..
  Knus

  • Anne – jeg vil gerne vise, hvordan jeg gør, men det er måske lettere at skrive ned? Der er ikke noget hokus pokus i det. Jeg har blog syet en bukseelastik til en ring.. jeg har brug en med en brede på 1,5 cm. Jeg har ikke gemt den i stof, da håret ligesom falder ud over elastikken. Ligesom dem du kan købe i H&M? De er jo heller ikke betrukket. Når jeg så har syet sløjfen, så har jeg syet “det gule” bånd på til sidst, så det folder selve sløjfen og samtidigt gemmer elastiksyningen bagved. Jeg har gjort det i hånden.. Skal jeg tage billeder? eller forstår du mit tumlede sprog.. ? Det er super fint og Ida fiser rundt og leget vigtigper..

 6. Åh…’AMEN for du tør kalde en spade for en spade!!! Her blir vi sørme også testet af Mejse-pigen – og det kræver overskud (som man nogle gange bare IKKE kan diske op med).. Har fundet ud af hvis jeg møder hende med accept (nærmest siger indvendigt; jeg elsker dig alligevel og hvor er det godt du finder ud af hvem du er); så blir episoderne (endnu) ligesom ikke så voldsomme… Måske er det bare indbildning, men som om hun reagerer udfra MIN egen stress-faktor..? Jeg har i baghovedet at jeg selv var en mega strid madamme, og er endt nogenlunde ud.. Så det er devisen herhjemme, når det virkelig trækker tænder ud.. Man kan jo næsten ikke kende dem i øjeblikket, vel? Masser af energi og overskud din vej.. Klem

  • Hov – jeg glemte at rose dine billeder af din smukke datter!!! Sådanne billeder er uvurderlige altså.. Det sidste billede kan måske hjælpe dig med at smile over de udfordringer hun komme op med…? ;0)

  • Jeg er ikke i tvivl om, at de reagerer på vores egne signaler.. hos os er der jo lidt at tænke over – og det mærker Ida med det vuns..
   Billedet du nævner er mit skærmbillede på computeren.. hun mangler lige en krum pegefinger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.