Hverdag

Min hverdag er startet igen. Det vil sige, at jeg så små er begyndt at vende næsen tilbage til arbejdsmarkedet. Jeg er stadig sygemeldt, men startede på mit job i mandags, vel og mærket kun med en arbejdsuge på 12 timer. Jeg har haft brug for at få den fornemmelse tilbage, at jeg ikke kun er syg, men at der er brug for mig i andre sammenhænge.
De sidste par aftener har jeg været træt – men det er en med en helt anden positiv følelse, jeg slutter dagen af. Det giver mig ret godt at komme væk fra navlepilleri og triste tanker.
Mine dage er korte, hvilket nok er nødvendigt her i starten. Jeg har brug for at komme hjem og koble fra inden ungerne hentes hjem og vores hektiske eftermiddag starter. Indtil videre kan jeg følge med og min glæde vokser.
I dag har jeg haft en rum tid, hvor jeg kunne komme videre med mit kreative projekt. Jeg er begyndt at vove mig ud i at tegne mønstre selv – starter i det simple, men noget tyder på, at det lykkedes! Jeg har  tegnet og syet tre prototyper op, som skal kunne designes videre med forskellige detaljer alt afhængigt af, hvilket udtryk man ønsker.
(Jeg glæder mig rigtig meget til at vise det frem. Jeg skal bare lige have kørt Ida i stilling – så hun er motiveret til at gå show for linsen.)
Jeg har en rigtig god periode lige nu. Men jeg indrømmer, at jeg ikke ville overleve hverdagen, hvis jeg ikke havde rum til at slå hovedet fra, hvilket jeg gør, når jeg syr. Mine tanker ville i stedet løbe løbsk med mig og gøre dagene mere tunge. Jeg er positiv – forsøger virkelig. 
I næste uge skal vi til samtale på OUH, hvor jeg får flere svar. Jeg kan godt fornemme, at dagen efterhånden kommer tættere på. Det bliver rart at få mere at vide. 
Den ventetid er så drænende. Og det kræver lidt af mig, at fokusere på, at jeg selvfølgelig vinder over den lortesygdom.

19 thoughts on “Hverdag

 1. Jeg møder af og til nogle mennesker som jeg simpelthen beundre såååå meget. Du er et af de slags mennesker Christina! Hold fuldstændig ferie du er en benhård lady. Har du tænkt på om du er i den rigtige branche? Dine sy evner burde vises derude i verden, med mindre du selvfølgelig er bange for at kvæle passionen i at gøre det til en levevej. Måske en kombi. Jeg drømmer selv om at kombinere det pædagogiske med det fotografiske – måske en dag!

  • Camilla – som du ved, så gør dine ord altså noget særlig.. Jeg er så røv hamrende usikker til tider, at få sådan et klap på skuldrene gør mig godt.. tak.. Jeg vil så gerne leve af det her.. men aner ikke præcist hvordan.. Jeg prøver mig lidt frem og forsøger at strikke tanker sammen ,som gerne skulle skabe en plan.. måske.. Lige nu handler det om at nyde tiden uden at føle mig presset..
   Du skal prøve at satse på fotografering, når tiden er til det … du er så god til dine billeder.. jeg tænker stadig over det billede med det lille barn i skuffen.. det var så smukt.. kh C

 2. Det er dejligt at du har mulighed for t starte roligt op og jeg ved hvor skide vigtigt det er at komme hen et sted hvor man er “mig” og ikke “syge-mig” som man er ret meget af tiden lige der hvor du er nu. man har brug for at være kvindei en rask krop, med humor og gåpåmod. Det er svært at holde fast i det positive når ens liv kun indeholder sygdom. Så fedt fedt at se at du kan komme lidt ud omkring og være kreativ. Du skal nok klare det hele og komme ud på den anden side og den anden side er smuk…tro mig, der kan man pludselig opleve nye sider af livet og af sig selv ; )Livet bliver lige lidt mere i farver og man bliver bedre til at leve ..i nuet synes jeg ; )

  • Jeg tror, jeg ved hvad du mener… jeg synes også, at min holdning til ting begynder at ændre sig lidt.. Jeg er sikker på, at livet i hvertfald skal nydes hele vejen.

  • Christina – jeg glæder mig altså også til at vise det frem og fortælle jer om projektet.. Endelig synes jeg at have fundet den røde tråd i mit kreative univers.

 3. Jeg forstår dig virkelig godt, Christina! Krydser fingre for snarlige, GODE nyheder, for selvfølgelig vinder du over den lortesygdom!!:) Jeg hepper på dig og synes btw du er mega sej til det der syning. Prototypen ser mere end lovende ud!

  • Malene – jeg tror på at det er gode nyheder.. Det SKAL det være.. jeg bliver sindsyg ved tanken om modsat..

   Så skal jeg lige spørge om noget “dumt”: BTW hvad står det for?

 4. Hej Christina. Du er helt vild god til det der med en symaskine. Og til at udtænke ting at køre igennem den. Jeg sidder jævnligt her og savler bag skærmen over dine ting. Jeg har slet ikke turdet kaste mig ud i at lave mønster selv – andet end at sy en spencer eller to, hvor jeg har brugt en købt som grundlag. For i str 2 år sker der ikke så meget, hvis det går galt – jeg tør (endnu) ikke gøre det samme i voksenstr., for hvor vil jeg blive sur, hvis så meget stof går til spilde. Og hvor smart vil jeg være i en spencer?! 😉
  Og BTW – BTW står for by the way. Jeg måtte også spørge mig frem første gang jeg stødte på den forkortelse. Nu bruger jeg det vist lidt for ofte. 🙂
  Mange hilsner Marie-Louise

 5. Hej, du får mine bedste ønsker med på vejen!
  Jeg har lige “fundet” en inspirerende blog, som du måske vil kunne lide: Nie Nie Dialogues. Skrevet af en amerikansk mor til fem; hun er meget positiv og har været igennem mange operationer. MKH fra Mette

 6. Jeg håber det bedste svar for dig, når du skal til samtale på OUH. Der MÅ kun være gode nyheder for dig og din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.