Heldragt

 
 
Jeg har lavet en one-piece dragt til Marie og fik taget billeder af hende forleden dag. Det er den 2. udgave jeg får prøvet af. Hun er vildt begejstret for at have disse oversize dragter på. Det er klart en sporstpige, hvor tøjet afspejler hendes type. (Lidt endnu).
Jeg var med til at sy opvisningsdragter til hendes Acro-hold (se billede nedenunder). Siden har hun spurgt om jeg ikke ville sy en til.
Hun havde en fast idé om, at den skulle være mørkeblå med pink lynlås. Jeg har syet den op i Stof 2000´velour, som havde den mørkeblå nuance, som Marie efterspurgte. I stedet for pink lynlås faldt jeg for deres gjordbånd. Jeg har lagt et pink gjordbånd på kanten ved lynlåsen som et slags kantebånd. Og syet lynlåsen på dragten bagefter. Det ser ret fint ud og fungerer godt. 
Det var planen, at lave hætten i dobbelt stof, så jeg kunne gemme lynlåsen inde mellem lagene. Men undervejs i processen var jeg bange for, at hætten ville blive for tung i to lag velour – så i stedet har jeg i hånden syet et bånd rundt indvendigt, for at gemme lynlåsens bagside. Kontrasten er god mellem det pink og det blå, men jeg tror nu nok, at jeg næste gang laver dobbelt lag i hætten. Det var lidt et arbejde at sy båndet på i hånden og er ikke blevet helt som jeg ønskede.
Stjernen på ryggen var Marie´s idé. 
Mønstret Duffy er fra Homemade
Jeg har justeret lidt i længden, da str. 140 er noget længere, end Marie´s 134. Det fede er, at mønstret Guggi, som noget nyt, nu kan købes i en mindre udgave, så man kan sy dem op i størrelserne 2-8 år. Ida spurgte faktisk efter en magen til Marie. Måske jeg skal overveje at lave en til hende på et tidspunkt.
Her er pigerne i deres opvisnings-dragter. Det er samme mønstre, som den jeg syede til Marie. Her har pigerne den på i jersy. Desværre fik jeg ikke taget et billede af dem, hvor de står med ryggen til. Deres dragter skal hentyde til det danske flag, hvor der er syet polyesterbånd på ryggen som et kryds. Det ser helt vildt godt ud, når de danser samlet omkring.
Det billede må I have til gode.

16 thoughts on “Heldragt

 1. Det er fint nærbillede af Marie. Og dragten er sej, virkelig fin med det pinke til det blå. Den må også være behagelig at hoppe i, godt gået!

 2. De er så fede de dragter, og super dyre at købe i butikkerne 😉 Så herligt, at du selv kan sy dem. De er da vildt seje de acro piger ;-))

 3. Hvilken smuk datter du har, og hvor ser hun bare glad ud 🙂

  Totalt lækker dragt – får helt lyst til at sy en selv, den må være vildt lækker at have på 🙂

  Kh Karina

 4. Den dragt ser virkelig fed ud, og din Marie-pige ser lykkelig ud for den. Herligt at du er med til at få syet smarte opvisningsdragter til gym-holdet. Det er vigtigt at vise vores børn, at det gør man bare. 🙂 For det gør glad i mange led.
  Ha’ en rigtig god søndag. 🙂

 5. Dejligt at jeg nu kan få den i lille størrelse. Jeg har syet dragterne til de store piger, og kan nu også få lavet en til MindsteDatter. Tak fordi du deler
  Og din dragt er også bare fin. God ide med båndet og stjernen.

 6. Fed dragt – og meget cool detalje med stjernen!
  Vi var på mor-og-datter-shopping i går, og Emilie ville gerne have et “jumpsuit”. Jeg stejlede dog en del over prisen (499,- – og det var uden seje detaljer) og tænkte, at det må jeg kunne sy selv. Takket være dig ved jeg nu, hvor jeg kan købe mønsteret, så tak fordi du delte.

  KH Karina

 7. wow en fed dragt og så klær den jo bestemt din kønne datter.
  Har selv en datter på 12 som er ked af det når hendes jump suit skal vaskes. :)Hvis hun kunne havde hun den på hele tiden. 🙂

 8. Hej Christina
  Lige som info til alle interesserede, vi har taget konsekvensen af den store efterspørgsel, der har været på en heldragt i de små størrelser – så nu finder du i vores HOMEMADE kollektion både en heldragt til voksne og børn – den til børn hedder Guggi(2-8 år) og til voksne Duffy.
  🙂 Annette, stof2000

  • Hej Anette – faktisk har jeg allerede linket til mønstrene.. både til voksne og børn 😉 .. Jeg synes det er fedt, at I også har lavet til de små..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.