Flow

Kender I det, at være i flowtilstand? Min dag idag er i en tilstand af ikke at være tilstede – jeg kører derudad med en glæde og gejst jeg ikke har følt længe. Jeg er tilstede, men har en oplevelse af at have sluppet for “mig selv lige nu”. Forstår I hvad jeg mener?
Den her sygdomsosteklokke er jeg ved at brække mig over. At jeg endelig formår at bryde den tunge dyne af halm, som holder mig nede, er så befriende.

Den sidste time har jeg ligget på knæ, tegnet, klippet og skrevet ned om tøj, jeg skal producere. Lis og jeg har gang i et rigtig spændende projekt, som lige nu er i skaber-, idé fasen. Over en kop kaffe fik vi brainstormet over en plan, som har ligget Lis på sinde. At hun har inviteret mig med i projektet er jeg for det første vildt beæret over, samtidigt er jeg rigtig glad for, at jeg kan få tankerne væk og ind på et område, hvor jeg mentalt føler at jeg vokser.

Jeg arbejder frit i øjeblikket. Prøver detaljer af og at skabe mønstrene selv. Det er ret sjovt og udfordrende. Jeg prøvede at tegne og sy en buksdragt ud fra samme udgave, som den jeg havde lavet til mig selv. Den røg med vrede lige i skraldespanden. Det gik slet ikke i den udgave, som jeg havde en forestilling om. Nu er jeg startet forfra.
Dette her er en kjole, som jeg har fået lavet. Som I kan se, så arbejder jeg videre ud fra sløjfe detaljerne, som jeg er vild med. Sløjferne og flæser bliver lidt et grundtema, jeg arbejder ud fra. Håber seriøst at jeg kan lave de ting, jeg har en forventning om.

Det skulle nemlig gerne kommer jer derude til gode..

12 thoughts on “Flow

 1. Det er simpelthen det bedste, og mest livsbekræftende at være i flow og været inspireret-og der er ikke noget bedre end når de der osteklokker, slipper taget i én og man atter kommer rigtigt ud i livet og lyset igen, hvor er det dejligt at høre at du har det sådan:) Og jeg er meget spændt på jeres projekt, al held og lykke.

 2. Det lyder super spændende, og jeg glæder mig meget til at se resultatet. Er meget vild med din sløjfe og liberty detalje.
  Kunne forestille mig at det må være skønt at “Glemme” lidt..
  Håber der kommer masser af mere flow på din vej
  //Lisa

  • Hej Lisa – Ida har lige haft toppen på – den er perfekt! Nu skal jeg bare have syet det næste sammen, det bliver ligeså fint er jeg sikker på.. (hold kæft det er grimt at være selvfed – luk ørene ikke? – siger jeg med janteloven skrevet i panden)..
   Tak Lisa 😉 Kh C

 3. Ih hvor jeg glæder mig til at høre om dit og Lis’s projekt 🙂
  Din dag lyder dejligt flow’ende… det har du altså fortjent <3
  Kh. T

 4. Ihh hvor spændende. Glæder mig til at se nærmere. Er stadig meget interesseret i din sløjfekjole i str m/l så håber det er i den retning jeres projekt går:-)
  Følger med glæde (og sorg) din blog og beundrer din ærlighed
  Kh Signe

 5. Hej Christina.
  Er ny læser her på din blog og nyder at følge med i dine tanker, glæder og sorger og ikke mindst de vildt lækre ting, som du fremstiller… Gid jeg havde dine evner, ville i så fald nørkle konstant…
  Dejligt at høre dig beskrive flow oplevelsen. Den er svær at forklare for folk som ikke kender den selv…
  Får lyst til at ønske dig tillykke med den. At den lige midt i sygdom og bekymringer dukker op og tager over og gør livet let og livsfuldt…
  Selv kender jeg den fra maleriet. Og finder stor trøst i at kunne trylle flowet frem, præcis der hvor livet gør ondt og føles som en byrde. Lige der midt i mellem farver, pensler og lærreder, der forsvinder jeg ind i en glemsel af former og figurer og svæver indeni… Hvis det er den samme oplevelse du genkender, så jag den, forfølg den og nyd smagen… Jeg tror på, at der er heling lige midt i den følelse…:-)
  kærligst Lisbeth

 6. De er så fine dine sløjfer. Faktisk kunne jeg tænke mig en top i den model i noget luftigt mælkedrengestrib til at valse sommeren igennem i 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.