Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Eco Vest |

Eco Vest

Et af mine aftenprojekter her i påsken har været at få afsluttet nogle strikkesager, som har ligget hengemt. Jeg fandt en vest frem, som kun manglede rib i halsen. Den er færdig nu. Men afsluttet 2-3 måneder for sent.
Alfred bruger nu str. 86 i tøj. Vesten er desværre nok en størrelse 68.

Den er lagt i min butik og sælges relativt billigt. Vesten er strikket i Økologisk babyuld fra Marks og Kattens. Det grønne garn er også økologisk, selvom at jeg ikke lige har linket til netop den farve.

Jeg er brandærgerlig over at han ikke lige kan passe den. Måske der er en lille purk derude, som kan? Kig forbi butikken her.

8 thoughts on “Eco Vest

  1. Eij hvor er den total fin!! Kender alt for godt, det med at først få det afsluttet, når det er for lille. Desværre kan jeg heller ikke byde på nogen i sådan en lille størrelse :))

  2. Ejiii jeg er så ked af at sige, at jeg faktisk ikke kan henvise til nogen opskrift. Faktisk kan jeg heller ikke hjælpe med at få den skrevet ned, for jeg kan ikke huske hvor jeg startede. Jeg er ikke super god til at skrive ned undervejs.. Øv – altså..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.