Buksedragt

Buksedragten har været færdig i en uges tid og jeg har endelig fået taget nogle billeder af den. Jeg er blevet rigtig glad for resultatet og har fået lavet en ret god pasform. Det har været lidt et nussearbejde – jeg har syet indsnit bagpå. Det bliver lidt pænere med lidt facon. Hvis jeg skal lave en udgave mere, så bliver det nok med lynlås i siden, for at give den mere talje. 
De små detaljer med sløjfe effekten og den lille liberty er jeg langt fra færdig med at lave. Jeg har lige nu en buksedragt til Ida liggende på tegnebordet. En udgave ligesom min. Glæder mig til at sy den op. Håber den bliver ligeså god som denne her.

Det mælkedrengestribede stof er fra Stof2000
Libertyen er en af mine farvoritter – Gul Phoebe
Mønstret er en sammensætning af tre forskellige – sløjfeeffekten er lavet ud fra det færdige forstykke og har været lidt en udfordring.

39 thoughts on “Buksedragt

 1. Kære Christina
  Hvor er den superflot. Kunne du evt lave den som top i stedet på bestilling?
  Kh. Mette

 2. Hej Christina.

  Sikke en fin dragt og sikke noget fint stof. Du ved vel tilfældigvis ikke om de sælger stoffet fra stof2000 hjemmeside? Eller har du muligvis et varenummer på stoffet. Har kigget på hjemmesiden men synes ikke jeg kan finde det….
  Det er nemlig lige sådan noget stof jeg har ledt efter til min søns dåbsbukser.
  mvh
  Mai-Britt

 3. Wouw hvor er de super fede!!!! Syr du efter mønster eller er det dit eget design? De er rigtig fede…..syr du på bestilling?

  Signe :0)

  • Hej Signe – jeg syer efter et mønster som jeg selv har redigeret meget i, så den har fået den pasform jeg ønsker mig. Jeg har ikke lagt buksedragten i shoppen, da jeg er i tvivl om jeg kan lave den i andre størrelser. Jeg har jo ingen jeg kan prøve på undervejs 🙂

 4. Virkelig fed buksedragt. 🙂 Og jeg synes, at stofvalget er SÅ fedt. 🙂 Kan du ikke sælge mønsteret til alle os mønsterkonstruktionstumper? 😉

  • Jeg kan ikke sælge dig mønstret, da jeg vil skulle bruge uendelig meget tid på at tegne det op i forskellige størrelser… hvis jeg da bare kendte nogen, der kan gøre det for mig 😉

 5. Jeg er vild med de ting du syr! Jeg er kun noget til at kunne sy ballon-bukser til ungerne, men dine kreationer inspirerer mig til at klø på!

 6. Hej . jeg står og skal være maskot for nogen body bilder 🙂
  og vil gerne ha sådan et jumpsuit der er designet som en body bilder .
  er det noget du kan lave eller ved hvor man kan få ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.