Yndefuld terapi

Kender I dét, at man har en forestilling om noget i hovedet, som bare må “få ben at gå på”? Jeg har sløjfer og flæser på hjernen og elsker den form for feminine detaljer. Kunne jeg kravle i en kæmpe fluffy flæsesløjfe – uden at det blev totalt over-kill – så gjorde jeg det gerne. Men…
Jeg har begrænset mig – og dog stadig fået den kjole ud af maskinen, som jeg ønskede mig. Den er blevet så yndig med fine læg og sløjfedetaljen over brystet i en sart blågrå vævet stribet bomuld.
Det er lige min type kjole. Mit skab har mange af den type kjoler hængende – dem med vidde i og romantiske detaljer. 
JEG ELSKER DET!
 
 
Mens Lis og jeg sad der igår og syede gik snakken meget omkring det terapeutiske i at sidde med hænderne i maskineriet. Det at have tiden og lysten til at sy igen – er for mig ren terapi. Min hjerne bliver tømt for sygdom og angst. Det er en befrielse.
Den stund har faktisk været springbrættet til at åbne op for en lille shop på Lis´opfordring. 
Jeg syr, når jeg har tid og overskud – noget bliver sat til salg – andet bliver hængt ind i skabet. Denne her kjole er nu i butikken – lige nu kun i størrelse small. Jeg ved ikke, om den bliver syet op lige med det samme – men måske det giver mig mod til at komme lidt igang igen med noget af det, som giver mig en vis portion overskud? 
I skal i hvertfald bydes velkommen i shoppen, som vil byde på “enkelte” stiles. Lige nu er der kun den ene kjole, men jeg har planer om flere udgaver af flæser og sløjfer i nærmeste fremtid – hold endelig øje. Det er en god vitaminindsprøjtning for mig at få lavet lidt og at shoppen er blevet en realitet – gør godt.

43 thoughts on “Yndefuld terapi

 1. Hold k… søde hvor er den fin! Du ser brandgodt ud i den..
  Er bange for min barm er for stor til modellen – ellers skulle den i mit ret tomme “efter 2 graviditeter” tøjskab…;)
  Kh Anne

  • Ømm ja Anne – den er nok lidt lille i størrelsen over en amme-barm. Men hvis du ved at du bare må eje den, så prøv at send mig en mail, så snakker vi om der er mulighed for at lave en ekstra 😉 Knus C

 2. Wauw…. den er super flot. Lækre detaljer- også lige min stil. Har du selv lavet mønsteret ? Iøvrigt et rigtigt lækkert stykke stof også.

  Kh Mette

 3. Hvor er den kjole bare fantastisk – er helt solgt – og et stort tillykke med den nye shop, skønt med noget der kan give dig overskud i en ellers træls situation – Fantastisk 🙂

  Kh Karina

 4. Det er en rigtig flot kjole og du ser super godt ud.
  Det er fantastisk når man finder noget, som kan få trælse tanker på afveje i svære perioder.
  Bliv endelig ved med at sy, for det kan du til et STORT 5-tal.

 5. Hvor er den bare skøn!! Jeg ville sådan ønske, ar jegvar modig nok til at sy til mig selv, men synes bare aldrig jeg kan finde mønstre som er det jeg forestiller mig, og jeg kan ikke selv finde du af at tegen mønstre :/ Forsætter med at bliv inspireret.

  • Hej Heidi – jeg har taget mål på mig selv – den passer mig perfekt. det er lidt nemmere at måle noget fast 😉 Over skuldrene måler jeg 95 cm og om brystet 82 cm. Tror den vil passe dig, hvis du ligger +/- 5 cm fra mine mål. Giver det mening? Mvh Christina

 6. Den kjole er bare SÅ flot og meget mig- så hvis du på et tidspunkt har energi til at sy i str m/l eller vil sælge mønstret vil jeg gerne være den der køber.

 7. Hvor er den bare fin! Sløjfedetaljen er bare sååå flot… Den tror jeg altså jeg må “låne” 🙂 Du laver altså nogle rigtig fine ting.

  Kh. Ditte

 8. Så kom jeg også forbi dig:) Hold da op for en fin, stærk og modig blog, du er sej. Og super skøn kjole du har lavet, sløjfen er helt vild cool.

 9. Det er en virkelig smuk kjole du har syet, og den grå tone i stoffet komplimenterer modellen og de elegante detaljer utrolig godt. Jeg har mønster til en lignende i en japansk bog jeg bestilte. Min datter så kjolen og blev straks begejstret…så bogen kom (lynhurtigt) fra Japan.

  Du kan helt sikkert bære både sløjfer og flæser – og dét med megen ynde. 🙂

 10. for en nydelig kjole!
  elsker den sløyfe detaljen over brystet!
  så sterkt å lese om dine tanker om livet, både før og etter sykdommen. du er en sterk og flott dame!
  leser jevnlig..men ikke så flink til å legge igjen spor etter meg.
  klem gunnhild

 11. Jeg er VILD med din kjole. Den har et snit der ville passe rigtig godt på mig. Desværre er jeg ikke sammen størrelse som dig, men jeg tænker om du måske vil dele dit mønster?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.