Vinge jakke

Igår læste jeg et indlæg hos min kære ven Line, som gjorde et stort indtryk på mig. Derfor er dette her indlæg bl.a. skrevet til hende.

For knap en måned siden var jeg på tøseweekend hos Line. Vi fik snakket, snuset til stof, designet og syet i lange baner. Jeg fik lavet nogle fede designs – et mix af mine forestillinger i hovedet og Lines mønstre på kryds og tværs. Nu mens jeg har været indlagt har min nye vingejakke ligget i pres. Den har været færdig i en sum tid, men der har været lidt detaljer med foret – som skulle presses på plads, så de sidste lækre detaljer forblev som ønsket – uden pyntestikning. Derfor har jeg ikke kunnet vise den frem.

I dag fik jeg taget et par håndholdte billeder af den – håber I kan se de væsenligste detaljer. Det er er så fed en jakke – og lige som det jeg havde forestillet mig inden jeg satte saksen i stoffet.

Det er Line´s fortjeneste, at jeg nu efterhånden bare kaster mig ud i mere detaljerede ting, uden at rynke brynene over udfordringerne. Jeg har lært så mange ekstra syteknikker, som gør det færdigsyede tøj lidt mere professionelt at se på. Når jeg vender vrangen ud af mine designs – er jeg mega stolt af, at det ser ud som det gør. Det er Line – der har givet mig de sidste touchés (hvis man kan skrive sådan?).

Det er bare en af grundende til, at jeg vil ærgre mig over, hvis Line måtte droppe hendes weekend-workshops. Det at have mulighed for at sætte en hel weekend af til krea, selvforkælelse og læring – er en kæmpe luksus.

Mit overskudsdepot til familieudfordringerne bliver fyldt op, når jeg prioritere sådanne muligheder for mig selv. Og jeg vil vædde med, at det også vil gøre godt for andre, som er lige så kreagale som jeg?! Derfor synes jeg, Line – at det vil være sådan en skam, hvis dine workshops i weekenderne skulle stoppe. Håber virkelig tilmeldingerne vil vælte ind nu hvor vi alle begynder at komme ud af vores vinterhi.

Skulle du have lyst til en omgang selvforkælelse her i foråret, så har Line weekend-workshops til nedsat pris her i april/maj – men skynd dig! Der er kun plads til 6 på hvert hold.

13 thoughts on “Vinge jakke

 1. Åh hvor ville jeg ønske at det passede ind i kalenderen med sådan en workshop lige nu, men foråret er desværre ved at være ret presset… Så jeg håber virkelig at Line fortsætter, så jeg får mulighed for at deltage senere på året….

  Din nye jakke ser fantastisk ud – og det gør du for øvrigt også!
  KH Bodil

 2. Hvor er den bare lækker din jakke! Elsker de der vinger!

  Jeg ville også ønske jeg kunne komme på et af hendes workshops, men der er skisme langt fra Nordjylland;-(

  • Undskyld jeg skriver her som svar, men rubrikken til at kommentere i, kan jeg ikke komme til at skrive i…
   Kan også kun anbefale Line´s workshops – har været afsted 3 gange…
   Super fed jakke og super fed stribet drengetrøje – kunne du ik lave opskriften til den? Står lige og mangler en sådan i str. 2 år…
   Kh Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.