Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Buksedragt |

Buksedragt

Ungerne er i skole, Bhv og dagpleje – jeg har syet lige siden kl 8. Det er simpelthen bare en fryd for mig at begrave mig i indsnit, liberty, fede detaljer og fri-hånds-syning.
Et par smækbukser er ved at tage form. De mangler lige det sidste finish, men nu bliver jeg nød til at slippe det lidt og komme ud i det gode vejr.

Det er jo “sommer”. Rigtig god solrig tirsdag hos jer.

Ps – ja det er mit operationsar I kan skimte midt på halsen. Det er efterhånden ret fint eftersom de har været igennem lige der 3 gange.

29 thoughts on “Buksedragt

  • Inden længe ser man det ikke Julia.. det vil bare være et lille minde om engang.. Tror faktisk at jeg bliver ret glad for de bukser.. og så skal de selvfølgelig laves i Ida størrelse.

 1. Super fin top, Christina!
  Og dejligt at lægerne har været så dygtige til deres arbejde, for det er da godt nok et fint og diskret ar.

  ….og ud med dig! 🙂

  Kh Ulla.

 2. De ser topfede ud, glæder mig til at se dem i fuld figur!
  Arret havde jeg ikke lagt mærke til hvis du ikke havde skrevet. Du har haft en dygtig kirug.

 3. Hvor ser de feminine ud…glæder mig til at se dem i fuld figur :o) Arret er virkelig pænt, havde heller ikke lige set det i første omgang.

 4. lækkert med sådan en sy dag 😀 Det ser super fedt ud det du laver!! Jeg havde faktisk ikke set arret, før du nævnte det. Og ja hvis de har været derigennem 3 gange, så ser det da ret pænt ud.

 5. Det ser fint ud, du er så dygtig. Jeg kunne kun svagt skimte dit ar. Du skulle se mit på maven…SÅ grimt og er først her halvandet år efter ved at miste den blåviolette farve. Det er 2 cm. bredt og ikke ligefrem noget man gider vise frem. Men der er ik noget at stille op. Det er vores Wietnam scars Christina : )

  • Der er bare nogen, der er ret dårlige til at hele pænt. Min veninde har også ar på maven, som er vildt store.. desværre.. Men pyt.. det er lidt et minde om en snart svunden tid..

 6. Jeg følger nysgerrigt din blog og synes du laver nogle fede ting.
  Inkl dine smækbukser 😉
  Og nu har jeg altid været lidt speciel på det punkt, men jeg synes dit ar er flot! Jeg synes bare du skal være stolt af det!
  Bedste hilsener, Katrine

 7. Jeg har et ar på halsen meget lignende dit, det er 4 år gammelt, jeg ser det næsten ikke mere.. men vil nok aldrig glemme de blod, sved og tårer der kom derfra.. det stærkere menneske som voksede derfra, har jeg dog planer om at holde fast i for evigt 🙂
  Dejlige, kreative ting du laver, pøj pøj med det hele!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.