Tekande

Jeg bliver simpelthen lige nød til at vise jer, hvad jeg har købt hjem for det gavekort, som nogle af jer i blogland havde givet til mig.
Jeg var ikke et sekund i tvivl om, hvad jeg skulle bruge pengene til. Og den står og pryder i vores køkken.

Jeg har længe sukket over disse tekander i støbejern. De er vanvittig smukke og har det dér rustikke over sig, som jeg er vildt begejstret for.

Jeg har købt den store af kanderne for gavekortet. Det var lidt vigtigt for mig, at jeg havde et særligt minde for en tanke, som har været bag jeres gave. En strikket trøje eller en masse garn i kurven ville på en eller anden måde ikke vare ved. Denne er kande vil jeg mentalt og fysisk varme mig på i mange på.

Støbejerns tekanderne kan du finde i Tante Grøn.


Endnu engang tak 😉

8 thoughts on “Tekande

 1. Hap hap, den hjemmeside må jeg gemme… Jeg har ledt og ledt efter en tekande. Fandt en i genbrugsen, som jeg ikke synes er så hyggelig men okay…
  Men kan man løfte denne Christina? Ser ud til at kunne fungere som både tekande og træningsvægt haha

  • Jo den er pænt tung, men fordelen er egentlig også, at teen forbliver varm i lang tid, hvor den jeg havde før hurtigt blev kold.. så jeg kan varmt anbefale sådan en, trods vægten.. Skriver for øvrigt til dig senere.. 🙂

 2. Lækker organisk overflade. Eneste problem er vel, at man brænder sig, hvis man følger impulsen om at skulle mærke på overfladen ;o)

  KH Karina

 3. God idé, Christina:) Kan godt følge dig i det med at en ting er mere varig på en måde, men det vigtigste var jo egentlig bare, at du forkælede dig selv lidt 🙂 Og tekanden, den er i hvert fald fin:)

 4. Jeg har som dig sukket over tekanderne i støbejern (og gør det stadig). De er simpelt hen så skønne.
  Rigtig god weekend:-)
  Kh Anita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.