Symbolik

I forbindelse med mine frier-tanker, var jeg i syv sind. Altså skulle Henrik forkæles og have symbolik i ansigtet. Kvinder får som regel en ring, mens manden er i knæ – det ville på mig virke ret mærkeligt. Derudover ved jeg, at Henrik nok ikke er så meget for at gå med ring. (?) Det skulle i hvertfald ikke være dét, der var symbolikken, når jeg “gik i knæ”. Eller fik Alfred til det.

Midt i min planlægning gik der et lys op for mig. For det første har vi endnu ikke et skilt på vores hoveddør. For det andet, så er der rigeligt symbolik i, at vores to små har vores navne – Henrik og jeg har hver vores. De skal selvfølgelig smedes sammen. Jeg er lidt gammeldags traditionel.

Tidligere var der 1000 vis af regler med mellemnavne/efternavne – og det at dele var lidt en videnskab. Alfred og Ida har fået vores mellemnavne til efternavne. Marie har mit – altså hedder ungerne næsten det samme – det vil vi gerne have en helhed i, så vi ALLE har samme navn – eller dele af samme.

Jeg smiler ofte ved tanken om Skarø Skovgaard.. Kender I det, at man faktisk kan være lidt stolt af at dele noget så traditionelt som hinandens navne?

Han skulle have et skilt i gave d. 24. februar, hvor jeg skulle fri.

Men midt i bestillingen af skiltet opstod et kæmpe dilemma.

Jeg har tidligere været i dialog med Tezz, som sidder med markedsføring for Ramsign, da der før jul skulle have været afhold en give away med deres skilte her på bloggen – blogland havde en del give aways med Ramsign – ved ikke om I husker det?
Any way – jeg skulle bestille et skilt hos dem, da det skulle passe til vores husnummer i samme emaljestil. Men midt i bestillingen – stod der pludselig, at der var over 4 ugers levering på skiltene. På trods af, at jeg faktisk var i ret god tid, så kunne jeg godt se, at det var på et hængende hår, at jeg nåede at få det hjem.
Pis – der røg min planlægning og min idé til jorden – men skiltet var bestilt og betalt.

Jeg skrev til Tezz og fortalte hen om mine planer og hvor ærgerligt det var. Tezz skrev tilbage til mig – at hun ville høre om det kunne lade sig gøre, at de kunne lave skiltet, så det nåede frem i tide. Ikke at mit skilt var vigtigere end de bestillinger der var før min, men jeg var ovenud lykkelig over, at hun ville se om det kunne lade sig gøre.

Skiltet kom frem – Alfred sad med det på gulvet d. 24 – sammen med frieriet på trøjen. Alt var som jeg have forestillet mig. Det var så sødt af Tezz, at hun hjalp skiltet frem i tide. Jeg er Ramsign evig taknemmelig.

Den symbolik var for mig ligeså vigtig som en ring. Det passede lidt bedre ind, når nu rollerne var byttet om.

11 thoughts on “Symbolik

 1. De er så smukke deres skilte:-) Og hvor klær’ jeres navne hinanden godt!
  Jeg afholdt en give away for dem, for flere måneder siden, og har først i sidste uge fået det jeg selv bestilte, så man må sige at du fik dit med ekspresfart;-)
  KH

  • De er vildt flotte – jeg havde det også vildt skidt med at der var nogen, der blev sprunget over, men det her var så vigtigt for mig, så jeg kunne simpelthen ikke lade være med at spørge.. jeg er vildt glad for det.. og så er det bare et skilt.. forstår godt deres ventetid..

  • Hej Michelle – de ER nemlig helt vildt flotte – den der lidt gamle stil er skøn. De er altså også lidt dyre, må jeg erkende.. men absolut prisen værd.

 2. Åh jeg elsker de skilte -og er SÅ heldig at have vundet et! Og sørme om det ikke også er min mands og mit navn i forenet stand, der pryder skiltet.

 3. Hvor er det bare fint. Og en rigtig god måde at gøre det på frem for det med ringen:) Synes i øvrigt også, at jeres navne klær’ hinanden godt:)

 4. Tillykke med frieriet 🙂 nu har du lige givet mig en god ide til en gave…nemlig sådan et skilt – godt nok et husnr, men tak tak for ideen håber den falder i god jord når husejeren modtager det 😉

 5. Hvor er det bare en go´ ide med skiltet, men jeg må lige indrømme , at da jeg så det tænkte jeg: HVOR LIGGER SKARØ.

  Vi bor på Mårslet Skovgaard.

  Mange hilsner fra Joan M.

  P.s: Tror jeg vil ønske mig sådan et skilt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.