Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Sover du? |

Sover du?

Det gør du sikkert. Herhjemme er vi oppe langt før seks. Normalt (i denne tid) så er det Henrik der står op med de mindste – jeg orker det nemlig slet ikke. Endnu en af mine nagende samvittigheder.

Idag har jeg taget mig sammen. Ida, Alfred og jeg har været oppe i nogle timer. Rent faktisk nyder jeg det. Mine dage den seneste tid er noget af det sorteste at komme igennem – så det virker umiddelbart som noget af det simpleste for mig, at blive liggende under dynen.

Dog erkender jeg, at det faktisk er lidt hyggeligt her i det tidlige morgenlys. Alfred er der simpelthen så meget knald på på det her tidspunkt. Jeg har været nød til at give Ida et rum Alfred-helle til at vågne i og er gået op i den anden ende af huset for at krudte stumpen af.

Er man ikke frisk, så bliver man det, skulle jeg lige hilse at sige.

Rigtig god søndag til jer alle.

16 thoughts on “Sover du?

 1. he he ja her står vi også tidligt op for tiden! I dag har vi dog sovet “lidt” længe til kl. 6.15!! Jeg tror der er tænder på vej hos lillebror, og det kan man godt mærke på nattesøvnen, eller mangel på samme 😀

  Men ja, det er faktisk hyggeligt som du siger, at nyde sine børn på det tidspunkt af dagen, hvor de er allermest friske!

  • Hej Mette Kathrine – det er så vanvittigt at vågne så tidligt – lige indtil man kommer ud af fjererne.. ikke sandt?
   Puha vi har lige været igennem 4 tandbrud på under 14 dage – vi sov stort set ikke.. håber det kommer til at gå stærkt hos jer.
   Knus C

  • Hej Lisbeth – “normalt” skiftes vi også herhjemme. Lige nu er det mig der slæber stort efter, dog kunne jeg godt fornemme på generalen, at han trængte til søvn….
   Nu er jeg så frisk at jeg ikke behøver en lur igen når han står op.. men den metode er også ret god, så får man da hentet ind..
   Knus C

 2. Sikke dejlige billeder 🙂
  Her er vi også oppe før seks – det er egentlig mest mig der “ta’r tørnen” for jeg synes faktisk også det er ret så hyggeligt 🙂
  Rigtig god søndag til jer!!!
  Kh Tina

 3. Jeg tror ikke du skal have dårlig samvittighed over det – det er jo også rart for både børn og far at få ‘alene-tid’. Så bliv’ du bare i sengen med god samvittighed en anden gang 🙂

  Men ja, når man først er stået op med dem – så er det helt fantastisk hyggeligt, i de der morgenetimer. De er fuldstændig udhvilede og drønhamrende friske.

  Rigtig god søndag til jer 🙂

 4. Her har vi også været oppe lææææænge! Står faktisk og læser dit indlæg på altanen mens jeg forsøger at få Nanna til at sove den første lur i barnevognen….. Og klokken er kun 8 🙂 Er ked af at høre dagene er så svære at komme igennem…… Håbede det gik fremad! Stort knus og tanker herfra

 5. Her er vi også oppe før kl seks og som regel omkring 5.30. Og så sådan har det været med alle tre unger. Synes dog, at drengene er blevet lidt bedre med alderen.
  I hverdagen er det ok, når jeg er begyndt på arbejde igen og alligevel skal op deromkring, men i weekenden, ville jeg ønske, de bare ku strække den en lille smule længere!!!
  Håber de efterhånden lyse dage, kan hjælpe lidt på dit humør. Men du vil ha’ gode dage og dage hvor det hele er noget l…! Har du egentlig fået nogen at snakke med om din sygdom mm?

 6. Kære Christina
  Dejlige billeder 🙂
  Trist at høre dagene er sorte, men du er heldigvis også god til at tvinge dig selv til at se det positive tror jeg. (selvom der også skal være plads til det sorte for for fanden hvor må det være hårdt ) Fortsat rigtig god søndag.

 7. Ja, jeg skal nødigt klage. Da mine børn (nu 16 og 23 år) var små, var de vildt gode til at sove længe…. så mon ikke de kommer med Jeres tre dejlige børn?

  Tænker på dig, og på hvor svært du har det i øjeblikket… håber det sorte snart forsvinder for dig, og du igen kan begynde at se lyset forude…

 8. Rigtig god søndag til dig også.
  Jeg håber, at dagen bliver dejlig for dig på trods af alle omstændigheder og at du har været så tidligt oppe, selvom du måske ikke havde energien til det…

 9. Skøn ser han ud; og ja, “kruttet” lyser nærmest ud af ham 🙂

  Og I er heldigvis ikke ene om at stå tidligt op, her gør vi hvad vi kan, for at få lov at sove helt til 6. Tror bare man må nyde dagen, også med de tidlige timer, der kan følge med. Og når det er skrevet, ved jeg så udemærket, at det ikke er en selvfølge for dig.
  Tillykke med Henrik, der uden tvivl gør hvad han kan.

  God søndag!

 10. Hvor ser han bare sød ud og total ‘gang i den – øjne’ 🙂 vi stod op 5.20 i dag, det føles også lidt fjollet, men nogle gange er morgerne også lidt hyggeligt og rolige, når man altså er kommet op inden da bander jeg lidt…lidt meget.
  Jeg håber du har haft en god dag og at imorgen ikke bliver så sort.
  Kh Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.