Hvem sagde stolt?

Når man får lov til at vise sin opvisningsserie + konkurrenceserie i en mørk hal med spot – så vokser man altså. Pigerne udstrålede selvtillid, glæde og en form for “nu skal I bare se, hvor gode vi er til det her shit”, så det nåede helt ind under huden på publikum. Og moderen!

De er f… dygtige, siger jeg bare. Og jeg er ikke følelsesmæssigt farvet, overhovedet!(?)

22 thoughts on “Hvem sagde stolt?

 1. Uha det ser flot ud, og det ser også ud til de har det rigtig sjovt…. Lidt sjovt den hal var min bardoms anden bopæl, spillede elite badminton, så mange gange om ugen er de trappe løbet op og ned af… puha hvis man har kunne det idag.

  • Kære Louise – selvom at du er i dårlig form i dag, så er jeg ikke i tvivl om, at du sikkert godt kan mærke hvordan det var at skulle “på”.. det er en totalt fed fornemmelse.

 2. Skønne billeder….seje Marie 🙂

  Herhjemme undgår vi lige at snakke om gymnastik lige pt; Luna forstuvede sin ankel i fredags, lige her midt i opvisningstiden, så hun må vinke farvel til de 2 sidste opvisninger.

  Kram

  • Åhh nej Trine – det må da være forfærdeligt.. det gibber jo helt i kroppen, når man skal sidde på tilskuerpladserne i stedet.. stakkels Luna!

 3. Du kan med rette være stolt… Hun er dygtig og sej, din store pige…
  Ærgerligt at du har slettet det andet indlæg igen, det var et modigt, tankevækkende og fint fint indlæg…. Jeg nåede ikke at kommentere på det, for ofte skal det lige bundfælde sig inden jeg ved hvad jeg skal skrive… Kram til dig og dine.

  • Kære Therese – jeg fortrød i sidste øjeblik.. Jeg har det liggende som kladde… jeg skal lige tænke lidt mere.. ind i mellem bliver jeg så BANGE for at være FOR personlig…

 4. Jeg har fulgt din blog et stykke tid, men har aldrig givet mig til kende. Men disse her fine billeder (og billedet med Rasmus Seebach) får mig til at sige: “HOLD OP, hvor er hun altså kær, det pigebarn! Hun ser så fin og skrøbelig ud, og alligevel så sej og med glimt i øjet! Skønne, skønne børn, du har.

  • Hej Birgitte .. tak skal du have for dine ord.. og velkommen til.. Marie er en lille fiiiin pige.. sej og skrøbelig på samme tid.. Er helt rørt over din kommentar.. tak igen.. Kh C

 5. *piiiiiiiiiiift*

  Hvor er hun bare sej, og hvis du ikke var stolt, ville jeg nok undre mig.

  Super fede billeder, sej optræden – det jeg kan se af den – og hvor er Marie smuk med en skøn stædig piget udstråling…

  Knus C

 6. Det er jo fra Næstved Hallen i søndags! Jeg var der selv, da min ene søn og mand var på gulvet sammen alle de andre blå piger/drenge i alderen 2-4 år. Har selv dyrket acro i mine unge dage, så skulle da lige ha’ den der opvisning med, inden vi kørte hjem. Super cool pigebarn, du er den stolte ejer af:-)

 7. ej hvor er de dygtige! Jeg kan sagtens forstå du er stolt. Jeg ville stortude hvis det var min datter, jeg tror jeg bliver meget pinlig når den tid kommer he he!!

 8. Nix, du er ikke følelsesmæssigt farvet ;-))

  Hold nu da lige op, hvor er de/din datter dygtig(e) ;-)) det er da helt vildt… kan godt forstå hvis moderhjertet næsten boblede over 😉

 9. Respekt! Og hvor ser Marie glad og stolt ud – fedt!

  I øvrigt har jeg en lille blå stofpose fra IdaT med dinoer på i bommuld, som du må få. hvis du kan kreere lidt til Alfred ud af den? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.