Livskvalitet

Jeg har efterhånden fået ændret min blog fra at være en krea-blog til en mere dagbogslignende blog, hvor jeg får luftet ud i alle mine tanker.
Jeg vil først sige jer tak for jeres opbakning her i blogland. Jeres kommentarer giver mig nogle små hvilepauser på vej op af denne her bakke. Jeg er så beæret over, at I gider høre på mig. Tak.

Mine kreative syslerier giver mig også er boost i den rette retning – og pt. er det strikketøj, jeg har mellem fingrene. Det er en af mine goder, som forbedrer min livskvalitet.

Jeg skrev forleden dag, at Alfred skulle have dræn i ørene. Den lille dreng har i meget lang tid være et lille skravl – der sugede alt sygdom til sig. I evigheder har han sovet så elendigt og være ked af det nætterne igennem – grundet væske i ørerne.
Efter at jeg er kommet hjem til min familie igen – har jeg set forvandlingen hos Alfred. Fra at være en lille pjusket fugleunge – er han blusset sundt op igen. Smilene er der konstant, han er ved at få sul på kinderne og søvnen bliver så småt mere sammenhængende. Tænk lidt over forskellen på hans livskvalitet? Det er så vildt, hvad dræn i ørerne kan gøre.

I vinterferien fik jeg lavet en elefanthue færdig til ham i mine yndlingsfarver fra Drops Alpaca – kombinationen af grå og sennep. Huen er nem at gå til – der er bare lige det, at den gerne skal blive siddende omkring ørerne og ikke snurre rundt. Løsningen blev en tynd elastiktråd vævet ind i maskerne på bagsiden af åbningen. Den bliver brugt flittigt og opskriften vil jeg klart bruge igen.

Måske det bliver i samme farver igen? For den kære Mia som jeg jævnligt er i kontakt med – havde sendt mig et sødt brev og lidt garn til tidsfordriv – i akkurat samme lækre farver. Hun har lige fanget den gode kombination 😉

44 thoughts on “Livskvalitet

 1. Jammen hvordan kan vi andet end at tænke på dig i øjeblikket? Huen er dejlig og det nederste billed er simpelthen bare nusser.

  Jeg har også haft en ørebarnssøn og det er bare helt utroligt hvilken forskeld de dræn kan gøre.

  De største og kærligste forårskram til dig.

 2. Ja vores Anna har også stor gavn og glæde af sine dræn. Hun fik lagt på begge ører og var i perioden op til ugenkendelig. Hun faldt bare sammen i gråd konstant og agerede “mærkeligt”. Dejligt, at I har fået styr på den del af dagligdagens udfordringer – nogle ting kan fikses relativt nemt trods alt 🙂

 3. Dejligt at der er et godt og tydeligt udfald på drænet.
  Jeg har længe kigget efter et mønster på elefanthue, men gået udenom denne her fordi den så løs ud. Elastikbånd er et godt trick.
  Din er altså pænere strikket en modellen! Og en sød model:-)

  • Den her elefant hue er absolut værdig at strikke. Den er simpel og hurtig.. den typiske “perleelastik” har jeg bare gemt mellem maskerne og den kan ikke ses. Måske anes når man kigger på vrangen.. men den sidder til. Prøv den af Christina!

 4. Åh, vi har også haft to stk drenge med dårlige ører. Og to helt andre drenge efter dræn!
  Villads fik dræn allerede, da han var omkring 9 mdr og August var knapt 1 år. Det betyder bare så meget både for der motorik, sprog og ikke mindst for deres helbred og velvære.
  Godt I fik det gjort, og dejligt at det allerede har en positiv på både humør og rundingerne på kinderne:-)

 5. Hvor er han bare en lækkermås..:) Og en fin fin hue.. Den tror jeg ryger på listen.:)
  Dejlig at drænet har hjulpet – utroligt at det har så stor en virkning! Nyder altid at høre fra dig – om det er det ene eller det andet. Du er jo i tankerne uanset!
  Knus

 6. Han er da bare ALT for lækker! De der kinder indbyder til et smækkys ;-D
  Hurra for dræn! Det er virkelig utroligt, hvad de kan udrette af goder ved de små mennesker. Godt at han er på toppen igen!

  Den der hue er virkelig, virkelig lækker! Sådan en har jeg længe godt ku tænke mig at strikke til min pige. Den må jeg altså huske til næste vinter.
  Fede farver du har valgt.

  Jeg vil rigtig gerne læse dine tanker her på bloggen.
  Jeg har fulgt med i den kamp, du kæmper for tiden. Jeg har ikke fået skrevet kommentarer herinde så ofte, men du skal vide at jeg virkelig, virkelig tænker meget på dig! Rigtig meget!

  • ej shit jeg kom til at slette din forrige kommentar, da jeg troede det var en fejl med to næsten ens kommentarer… men Rakel – start du bare op med et hus… kan du det, så kan du ALT! Du søde ven 🙂

 7. Jeg har fulgt deg på bloggen en stund nå, og hver gang jeg har villet skrive noen ord til deg etter du fikk vite at du var syk, har ikke ordene kommet. Jeg føler så med deg, selv om jeg ikke kjenner deg. Og det du skrev om å ikke kunne være der for dine barn, det skjærer meg i hjertet. Jeg ønsker deg masse styrke til å komme gjennom behandlinger og til å holde ut å være borte fra familien din. Du er tøff!

  Jeg har også en gutt som plages med ørene sine. Han er ofte syk, og gjerne lenge av gangen (først en vilkårlig sykdom han snapper opp, så påfølgende ørebetennelse). Det virker som legene her er ganske restriktive med dren. Jeg skulle jo selvsagt ønske at han kunne vært mere frisk! Jeg får vondt av at han skal plages så mye… Så fint at gutten din har fått en så merbar bedring!

  Og: Superfin hettelue, med de fineste fargene Ü

  • Kære Guro – jeg kan godt forestille mig, at det er noget svært at sætte ord på sine tanker efter sådan nogle indlæg.. jeg forventer dog heller ikke alt den opmærksomhed – jeg er bare glad for at I gider lytte 🙂
   Kram C

 8. Ih, hvor er jeg glad for at tingene er kommet frem til dig og at du kunne lide farverne 😀 Håber ikke brevet var alt for volapyk – det dér med håndskrevne breve, er ikke noget jeg gør mig i så tit 🙂
  Huen er blevet så fin – Gustavs farmor har også strikket én til ham (altså da han var mindre), men som heller ikke ville blive siddende, så god ide med elastikkanten, den må jeg lige afprøve, så kan lillesøster (som IKKE er kommet ud endnu!) arve huen 🙂
  Og rigtig dejligt at drænene har hjulpet hos Alfred, han ser bare så fantastisk skøn ud 😀
  Kæmpe kram fra Mia

 9. Ååååårh altså et nuttebarn:-) Dejligt at han har fået det bedre!
  Det er en virkelig fin hue, den ser ud til at have en helt perfekt pasform! Super farve kombi også.

 10. Du er bare en modig og stærk kvinde Christina – jeg synes du kæmper så bravt mod den skide sygdom! Og så tør du endda dele lidt af det med os undervejs—det er sejt! Jeg kender dig ikke, har aldrig mødt dig, men jeg har sendt mange tanker din vej i den sidste tid. Jeg hepper på dig – og du vinder kampen, for du er en fighter, det mærker man helt ud på den anden side af skærmen..

  Noget andet man mærker med alt tydelighed er, at du er MOR – capital M, capital O, capital R!! Og den alt overskyggende kærlighed til dine børn og din (kommende – congrats by the way:-) mærker man også helt ud igennem skærmen…

  Og hvor er det da bare en skøn skøn dreng du har dig – fantastiske billeder:-)

  Stort klem fra
  MAlene

 11. Det er nok både dræn OG mor der gør en forskel for bedårende Alfred.

  Huen er rigtig flot og fin farvekombi.

  PS: Synes du er en mega sej figther! 🙂

 12. Hvor er han bare blev smuk, den kære Alf:)
  Udover det, har jeg vist ikke fået sagt, at det er sejt, flot og fint, at du deler dine svære tanker og tider her. Det giver mig perspektiv i hverdagen, og det vil jeg gerne takke for. Samtidigt skal du vide, at jeg VED, at du kan beat that shit! Selvfølgelig:)

 13. Hej hej.
  Hvor er det bare en skøn hue – og ikke mindst skøn dreng du har dér.
  Jeg bliver lige nødt til at spørge hvad mærke den bodystocking el. bluse han har på er? Den er jeg helt vild med. 🙂

  Venligst Sarah

 14. Kære Christina,

  Jeg ved ikke helt, hvor jeg skal starte, for jeg er dybt berørt af din situation.
  Jeg hopper lidt i dine indlæg – for jeg kan ikke helt håndtere at læse dem alle til ende… Jeg får ondt i hjertekulen, når jeg læser om dine følelser mht. dét svigt af dine børn, du oplever, når du ikke kan være med som før.
  Jeg forstår dine følelser, men du udstråler så stor moderlighed og kærlighed til dine børn, at jeg ikke kan forestille mig, at de føler sig svigtet.
  En ændring mærker de sikkert, men mon ikke, at det hele kommer tilbage, når du står og kan sige, at du har sparket canceren hårdt i løgposen?

  Man bliver nok aldrig den samme efter sådan en “omgang”, men jeg er sikker på, at du bliver lykkelig og fyldt med endnu mere kærlighed.

  Nå Christina, det blev en længere kommentar og jeg ville egentlig bare fortælle, hvor meget jeg beundrer din styrke og din evne til at dele ud af dit liv.
  Jeg glæder mig SÅ meget til at læse dit “I-fought-cancer”-indlæg!!

  Vh, Karina

  • Kære Karina
   Jeg vil bare sige dig tusinde tak for dit indlevende svar.. og velkommen til i blogland 🙂 Jeg sparker løg for vildt..
   Det var sødt af dig at give dig til til sådan en lang kommentar, som giver mig et skub i rette retning.. Kærligst fra en taknemmelig C

 15. Kære Christina.
  På trods af, at jeg ikke kender dig, rører din beretning mig så dybt.
  Jeg er sikker på at din vilje til at kæmpe vil få dig igennem det her!

  Så dejligt at læse at din smukke dreng har det bedre.
  Har selv haft et ørebarn af værste skuffe, og ved hvor hårdt det tager på sådan et bette skind. Dræn er toppen, så mon ikke det går fremad på den front nu. Og med forår og sommer i vente kan det kun blive bedre ad :).

  Mange tanker
  Maj

  Og P.S.
  Undskyld at jeg laver rod i det med slettede indlæg.
  Jeg er helt ny i bloggeriet, og har ikke helt styr på teknikken :flov-smiley:.

 16. Kære Christina,
  hvor er han fantastisk køn og strålende din lille dreng! 🙂 Hårdt med øreproblemer hos de små. Jeg havde selv en del som barn og det gør forbandet ondt, så man forstår godt at det kan holde dem vågne 🙁

  Jeg er ked af at erfare at du kæmper mod cancer og ønsker alt det bedste for dig. Jeg er virkeligt imponeret over hvordan du håndterer kampen og skildrer de følelser, der er involveret. Du virker rigtigt god til at huske dig selv på alt det nære og vigtige 🙂

  Mange tanker fra Mirjam

 17. Skøn skøn model du har ♡♡♤
  Den elastik du har brugt til ansigtskanten er det samme type som til smock syning ?
  Er den strikket med ind i eller hvordan har du gjort ?

  På forhånd tak

  Dorrit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.