Filcolana Arwetta

Inden min indlæggelse på OUH blev jeg kontaktet af Camilla og PUK – der i forbindelse med alt det her sygdom ville give mig en lille gave – sådan for at holde mine hænder aktive, når jeg nu var indlagt.

Jeg havde forud for dette snakket garn med PUK – søgte nemlig noget specielt garn – og nu har de endelig fået det i deres webshop – og det lever op til mine forventninger og mere til. Jeg manglede noget uld, som passede til pind 3-3,5 – og som var rart at have med at gøre. Jeg har længe strikket i Alpaca uld – og trængte til lidt nyt. PUK nævnte at jeg skulle tjekke Arwetta´s strømpegarn ud – det var nemlig ikke helt dumt, mente hun.

Når jeg tænker strømpegarn, så tænker jeg syntetisk og garn der er ubehageligt at have mellem fingrene. Der kunne jeg godt tænke om igen. Radikaler som jeg er (?) – det er så fint det garn og farverne er uendelige.

Jeg blev så glad, da de ringede og forærede mig lidt kit, så jeg kunne komme igang med denne her trøje. Desværre ligger jeg her og mangler nogle pinde før jeg kan komme igang med netop den. Men pyt – i morgen tror jeg, at jeg kan slå de første masker op. Det bliver fedt – farvekombinationen bliver sjov at prøve af. Ida´s nye hit er gul. Det kan jeg egentlig godt forstå! Den gule er helt vildt lækker. 

Garnet kan købes her. 

10 thoughts on “Filcolana Arwetta

 1. Nyt garn og nyt strikketøj er bare noget af det bedste. Håber ikke din indlæggelse bliver alt for drøj. Sender dig en masse tanker.
  Knus

 2. Arwetta er et hit, når det gælder børnestrik. Det er dejligt at strikke i, og det er nemt at have med gøre mht. vaskning.
  Håber ikke at indlæggelsen bliver for drøj til at strikke.
  God bedring.

 3. Jeg har strikket rigtig meget i Arwetta. Alt er blevet vasket igen og igen – i maskinen – og det ændrer sig overhovedet ikke
  Skønne farver, du har fat i

 4. har også netop købt arwetta til en nyt projekt – den findes også i en super lækker udgave uden neylon..
  Prøv også at checke deres hjemmeside – filcolana.dk – der er masser af gratis opskrifter ;0)
  Go’ fornøjelse

 5. Hej
  Jeg strikker også i arwetta og køber det ved Kroghøj Gårdbutik Blommenslyst, som står ved siden af ostebilen på grøntorvet i Odense om Lørdagen
  Hilsen
  Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.