En plads i solen – gerne hver dag, tak

Jeg havde besøg af hende her i går og nød som altid det rod vi på et splitsekund kan skabe i vores omgivelser.
Lis havde hendes skønne kanin serie med – og jeg kan ellers love jer for, at de er nuttede. Glæd jer til de kommer i hendes shop. Vores Ida har allerede sat sit aftryk på en af Kaninerne – forleden dag snakkede hun om en gul kanin i forbindelse med sutte-stop – så Kaninen i gul blomstret Liberty er reserveret hende. De er simpelthen så kære.

Jeg selv sad og syede en ny kjole færdig, som jeg har haft i tankerne i lang tid. Den er blevet rigtig sød. At sidde der og nørkle sammen – får mig på andre tanker. Solens stråler på bordet er en ret god afspejling af de følelser der går igennem mig i denne tid.

Ind i mellem kommer der en sky hen over himlen. Igår strålede min dag konstant.

15 thoughts on “En plads i solen – gerne hver dag, tak

 1. Det lyder fantastisk.

  Glæd dig over, at solen snart er endnu mere fremme, og skyerne der kommer hen over himlen bliver færre.

  Ha’ endnu en dejlig dag og lad os håbe skyerne holder sig langt væk.

 2. Hvor ser det hyggeligt ud! Det der med rod kender jeg alt til, har prøvet at forklare min mand at det roder når man er kreativ (du skulle se vores spisebord nogle gange).
  Håber du får en dejlig dag igen idag:-)

 3. Du fortjener hver eneste solskinsdag du kan få!!
  Du har et par fantastiske ringe på din finger! Må man spørge hvor du har de fra?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.