Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
.. |

..

 Jeg blogger stort set aldrig om vores hjem. Det er ikke fordi, at jeg ikke vil vise mit hjem frem – jeg er bare vildt dårlig til at tage billeder af de forskellige stemninger i vores rum. Når jeg ser vores hjem gennem linsen, så får jeg slet ikke de små detaljer med, som er det der gør mit hjem til mit hjerterum. 
I stedet synes jeg blot, at det ser ufattelig rodet og stilløst ud.
Der er rigtig mange af jer derude, som er vildt gode til stemning og boligstil – i hvertfald er I super gode til at få de små steder vist i billedform, så man bare sidder tilbage og siger WAU! Jeg kunne nævne utallige blogge, hvor jeg virkelig bliver grebet af en fornemmelse af – her er godt nok hjerterum og sjæl i hjemmet. 
Jeg tror faktisk, at der her hos os er et godt misk-mask af stilarter. Henrik og jeg har hver især samlet på gamle møbler, så lige nu er der en blanding af gammelt og nyt – ganske lidt design men en masse sjæl – hvis jeg selv skal sige det. 
Ikke desto mindre er jeg ikke færdig med at få mit hjem indrettet færdigt. På trods af, at vi har boet her i 3,5 år. Kender I den fornemmelse af, at man går og venter på det sidste at putte ind, som fuldender følelsen af at være færdig?

For et par uger siden faldt jeg over denne her gamle “ølkasse” – som egentlig er brugt til mineralvand i sin tid. Den har stået hjemme hos min far i mange år – faktisk har den fået lov til at stå udenfor i vind og vejr – hvilket jeg blev så forarget over.

Den står nu hjemme i køkkenet. Rent faktisk var planen, at den skulle have hjul på og bruges til legetøj inde i spisestuen – men i ventetiden er den kommet op og stå på en afsats med nogle af vores kogebøger. De bøger har normalt bare ligget rodet hen på bordet. Egentlig var det bare en midlertidig løsning – men nu tror jeg faktisk, at den får lov til at stå der en rum tid. Der er system i bøgerne og jeg får lov til at kigge lidt på den gamle kasse.

Hvis der er nogen af jer derude, som har nogle gamle ølkasser stående – bevaret i den autentiske stil, så er jeg meget interesseret i at aftage et par stykker.

10 thoughts on “..

 1. Det synes jeg da du er sluppet godt fra. Rigtg fin detalje. Ka godt forstå den får lov at være bogreol lidt længere;-) Kh Karina/Fridutte

 2. Det er en rigtig fin og god detalje med ølkassen til at holde styr på kogebøgerne. Det ser super godt ud. Lidt råt til det fine lyse.
  Elsker også de gamle ølkasser. 😉
  God søndag til dig! 🙂

 3. Hvis du er på udkik efter flere gl. kasser eller kufferter? Skal du næsten tage en tur til Kirkeby gamle mejeri. Der er kæmpe loppemarked hver anden søndag. Man kan finde lidt af hvert til en okay pris, og jeg ved at der en en bestemt sælger som kun gør sig i gamle kasser, alt fra ølkasser til ostekasser. Prisen ligger næsten altid fast ved ham, ved mindre du køber meget. Men tilgengæld er man sikker på at kunne finde noget..

  Kirkeby Gamle Mejeri Assensvej 13, Stenstrup, Tlf. 28 44 31 06 Nemt at finde, 500 m. efter afkørsel 15, nord for Svendborg.

 4. Detaljebilleder er lige mig… så kan man nemt komme udenom alt det man ikke synes skal med… læs: rod ; ) (altså hjemme hos mig selv)
  Jeg har fundet ud af at det er sjovt at lave billedcollager og her er de små detaljer rigtig gode! Men det er tidskrævende synes jeg…
  Men ved du hvad? Du kan noget med ord som ingen andre kan… det er det jeg allermest elsker ved din blog… og så er du både smuk og fotogen : )

  Med andre ord: Der mangler s.. ikke noget her på bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.