Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Haeve kurv |

Haeve kurv

Jeg er i fuld sving med at fylde fryseren med brød. Jeg skal på speciel diæt forud for min behandling og må fra dags dato ikke spise ret meget færdigproduceret mad. Jeg skal holde mig langt væk fra job – og det er der i ret mange madvarer. (jeg har slet ikke lyst til at liste op, alt det jeg ikke må spise.. som f.eks. matardormix, chokolade eller ost.. listen er lang og hård, men jeg skal ikke beklage mig vel?!)

Brød – specielt. Hvis jeg ikke valgte at bage mit brød selv, så måtte jeg kun spise en halv skive brød om dagen. Brød er noget af det, jeg har svært ved at undvære. Derfor fylder jeg depotet op.

Jeg er ret glad for hævekurvene. Dejen behøver derfor ikke æltes fyldt med mel – de holder nemlig dejen samlet. Jeg har købt mine her.

Om lidt? Spinatbrød med smeltet smør – MUMS

17 thoughts on “Haeve kurv

 1. Opskriften på det lækret udseende brød må du da gerne dele med os andre 😉
  Ingen chokolade? Det er jo ren tortur! Godt det kun er i en periode. For du må vel godt spise normalt når du kommer hjem igen, ikk?

  • Øhhmm Britta – normalt bager jeg uden opskrift.. det er lidt tåbeligt egentlig for jeg glemmer jo blandingsforholdene.. men det her tror jeg godt, at jeg kan huske – jeg har fulgt en opskrift halvt nemlig.. CHokolade kan jeg godt undvære – men vingummei… puha – det er dog kun en uge.. det er jo ligegyldigt..

 2. Det ser da vildt lækkert ud det brød, det er jo så en ting jeg ikke må spise:-(
  Men, når det virkelig gælder så kan man godt undvære nogle fødevarer, dermed ikke sagt at det ikke kan være hårdt.

  • Jeg har PCOS og er insulin resistent, så jeg må ikke spise sukker og hurtige kulhydrater! Her efter jeg har født holder jeg dog kun min “kur” 6 ud af 7 dage! Men når vi skal ha den næste er det bare stram diæt igen. Inden Anker kom til verden, måtte jeg holde denne kur 100 % i 1 år og 7 mdr. Men han er det hele værd:-)
   Med lidt stædighed kan man klare alt, så længe man ser muligheder frem for begrænsninger.

 3. Åh Christina. Jeg kender det fra mig selv – har lige selv været igennem en stram diæt, hvor jeg heller ikke måtte spise nogen former for forarbejdet mad og derudover skulle undgå bestemte råvarer. Det er ikke helt nemt, men godt du må spise hjemmebagt brød i det mindste:) Tak for tippet om hævekurvene – har netop ledt efter nogen, da mit speltbrød har tendens til at “flyde ud” og blive fladt. Dit brød ser rigtig lækkert ud!

  • Malene – de hævekurve er rigtig gode.. vi har brugt dem flittigt.. ind i mellem laver jeg to brød af gangen og fryser dem ned… det fungerer fint.. selvom friskbagt SLÅR alle kurver.

 4. Åh hvor jeg føler med dig! Jeg er selv lactose og fructose intolerant. Mærk dig mine ord, jeg må ikke få noget med mælk i eller frugt, not now, not ever. Det vil altså sige; færdiglavet mad, yoghurt, chokolade, juice, saftevand, brød jeg ikke selv bager, ost, smør – alt det der gør hverdagen lidt sødere. Man kan vænne sig til alt men glæd dig over, at din diæt kun er for en periode. You can do it!

 5. Hvor ser brødet lækkert ud – og tak for tip til hævekurve.. Jeg har kigget lidt efter en på det seneste..;)
  Det lyder hårdt med diæt – håber det er til at holde ud, selvom det nok kræver lidt tilvænning.
  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.